Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 18 - 24 декември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 18 - 24 декември 2023
Снимка: Istock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за седмицата от 18 до 24 декември 2023.

Овен - вторник, 19 декември

В началото на работната седмица Вселената ви дава цялата онази любов, за която милееше сърцето ви. Обвързаните представители на зодиака ще задълбочат връзката си и тя ще отиде на ново ниво, а необвързаните ще започнат отношения с много интересна личност. Ще посрещнете празниците в мир и хармония, които ви липсваха в последно време.

Вижте още: Тези 3 зодии трябва да работят върху самочувствието си през 2024 година

Телец - събота, 23 декември

Изминалата седмица беше много натоварена в работен план за вас Телци, но в събота ще се отдадете на така необходимия ви релакс. Ще получите неочаквани доходи.

Близнаци - сряда, 20 декември

В средата на работната седмица Вселената ще ви даде изобилие и сигурност на работното място. Ще разберете, че всичките ви притеснения във финансов план са били безпочвени. Ще посрещнете коледните празници спокойни и щастливи.

Рак - 22 декември, петък

Раци, в края на работната седмица Вселената ще ви засипе с благодат. Ще прекарате петъчния ден в компанията на близки приятели и една неочаквана покана за предстояща екскурзия ще ви вдъхнови. Не отказвайте, защото имате нужда от нови преживявания, за да се отървете от мрачните мисли.

Лъв - 24 декември, неделя

Едно обаждане от човек, с когото прекъснахте отношенията си, но не ѝ чувствата, напълно ще преобърне плановете ви за Коледа. Вие трябва да прецените дали да дадете шанс на този човек да се завърне в живота ви.

Дева- 18 декември, понеделник

От дълго време ви мъчеше един въпрос, чийто отговор не намирахте. В понеделник Вселената ще ви даде знак за него. Ако отворите сърцето си, ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално.

Везни - 21 декември, четвъртък

Везни, сърцето ви се беше свило от страх, че човекът до вас не ви е верен, но в четвъртък всички тези съмнения ще се размият и вие ще получите едно обяснение в любов, което ще върне спокойствието ви в личен план.

Вижте още: Тези зодии ще получат голяма изненада до края на 2023

Скорпион - 20 декември, сряда

В сряда ще разберете новина за един ваш проект, който дълго време не успявахте да реализирате и почти се бяхте отказали от него. Една мечта ще бъде реализирана съвсем скоро.

Стрелец - неделя, 24 декември

В неделя Вселената ще ви поздрави за успешно минат житейски изпит и добре научен урок, като ще сложи в краката ви победата на една битка, която смятахте, че сте загубили.

Козирог - събота, 23 декември

Вашето коледно чудо подранява и идва в събота, когато ще научите важна новина за разрешаване на имотен спор във ваша полза или за предстояща смяна на жилището, за която от дълго време мечтаехте.

Водолей - вторник, 19 декември

Вторник слага край на един много труден период за вас. Усмихнете се, защото от тук нататък нещата ще започнат да се случват с лекота и всичко, което досега боксуваше, ще потръгне с лекота.

Риби - сряда, 20 декември

Ако отворите сърцето си, Риби, в сряда ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама