Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 25 - 31 декември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 25 - 31 декември 2023
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за последната седмица на 2023 година.

Овен - четвъртък, 28 декември

В четвъртък звездите ви дават нов старт в живота. Денят е изключително подходящ да разчистите живота и дома си от всичко ненужно и да започнете новата година на чисто.

Телец - вторник, 26 декември

Ден, в който усещате, че всичките ви грижи са зад гърба ви и може да се насладите с отворено сърце на хора, които обичате.

Вижте още: Тези 4 зодии ще останат необвързани и през 2024

Близнаци - неделя, 31 декември

Изпращате последния ден на 2023 година с щур купон, точно такъв какъвто ви очаква през цялата нова календарна година.

Рак - понеделник, 25 декември

Това не е най-щастливият ви ден през седмицата, а най-щастливия за цялата изминала година. Вие ще се радвате на семейната компания и домашния уют, както милееше сърцето ви. Любов витае във въздуха.

Лъв - неделя, 31 декември

Всички погледни са вперени във вас и буквално обирате овациите на Нова година. Излъчвате класа и сексапил и за поредна година сте кралицата на партито.

Дева - петък, 29 декември

Празниците са празници, но Девата дори и по време на тях мисли за работа, а в края на работната седмица получавате страхотно бизнес предложение за новата година.

Везни - неделя, 31 декември

Всички разчитат на вас за новогодишното парти, както обикновено, а вие се справяте повече от добре с организацията и реализацията, което изпълва сърцето ви с щастие.

Скорпион - вторник, 26 декември

Някой искаше да се свърже с вас още в първия ден от коледните празници, но нямаше смелост и събира кураж сега. Искате ли да дадете шанс на една стара любов през новата година?

Вижте още: Тези 4 зодии късат кармични връзки до края на декември 2023

Стрелец - сряда, 27 декември

Очаквате с нетърпение партито за Нова година, но в сряда също ще имате повод да празнувате, защото получавате неочаквано голяма сума пари.

Козирог - събота, 30 декември

В края на календарната година Вселената ви изпраща гениална идея, която да реализирате през предстоящата 2024. Съботният ден ще бъде белязан от огромно творческо вдъхновение.

Водолей - вторник, 26 декември

Обичате празниците, но още повече обичате да нямате длъжници. Във вторник Вселената ви връща нещо, което ви беше взето неправомерно - може да бъде и в морален аспект.

Риби - понеделник, 25 декември

На Коледа ви налягат спомени за един човек, когото сърцето ви още не може да забрави, очевидно и той мисли за вас, защото ще използва празника, за да ви върне в живота си.

 

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама