Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 28 август - 3 септември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 28 август - 3 септември 2023
Снимка: iStock/Guliver

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за седмицата от 28 август до 3 септември 2023.

Овен - понеделник, 28 август

В понеделник ще разберете, че всичко онова, за което страдахте наскоро, всъщност е било благословия в живота ви. Вече нямате съмнения, че сте постъпили правилно. Сега ви се дава нужната смелост, за да направите голяма крачка в живота си.

Телец - сряда, 30 август

Телци, във сряда ще показвате лидерство чрез вашия грижовен подход, който ви отличава от тълпата. Това няма да остане незабелязано от шефовете ви и ако запазите това темпо, то издигането ви в служба е гарантирано.

Вижте още: До 15 септември: Ретрограден Меркурий ще повлияе на любовния живот на тези зодии

Близнаци - петък, 1 септември

Близнаци, вие сте щедри хора с голямо сърце, така че когато видите някой в ​​нужда, винаги помагате. Именно заради това в петък съдбата ще ви дари всичките си блага като поощрителна награда за голямата ви душа.

Рак - неделя, 3 септември

Вселената ви подкрепя, за да сбъднете една голяма ваша мечта. В неделния ден ще попадате на точното време и при точните хора. Това не е случайно, сега е моментът да реализирате всичко, за което копнее сърцето ви.

Лъв - вторник, 29 август

Лъвове, бяхте сигурни, че един човек ви е забравил, но във вторник ще получите обаждане, което ще ви докаже, че човекът за когото копнеехте - копнее за вас.

Дева - четвъртък, 31 август

Деви, в четвъртък ще ви се даде знак, че вашите умения са признати от другите. Сред всички положителни черти, които притежавате, ще откриете, че една се откроява най-много над всички останали и Вселената ви предоставя възможност за нов старт.

Везни - четвъртък, 31 август

Везни, в четвъртък пред вас ще се отвори нов път. Ще ви се даде възможност да поправите грешки от миналото. От вас зависи дали искате да върнете хора в живота си, които наранихте, но ви липсват.

Вижте още: Тези зодии ще получат блага вест до края на август 2023

Скорпион - неделя, 3 септември

Вселената ви подкрепя да сбъднете една голяма ваша мечта. В неделния ден ще попадате на точното време и при точните хора. Това не е случайно, сега е моментът да реализирате всичко, за което копнее сърцето ви.

Стрелец - вторник, 29 август

Стрелци, във вторник ще получите ново предложение за работа, на което няма да можете да устоите. Ще ви се даде шанс не само за професионална реализация, но и за ново начало в живота.

Козирог - сряда, 30 август

Имотен въпрос ще се разреши във ваша полза. Много възможно е да посрещнете края на лятото в ново жилище. Бъдете внимателни, когато подписвате документи. Вселената е на ваша страна.

Водолей - понеделник, 28 август

Големи парични постъпления ще влязат в живота ви още в първия ден на седмицата. Ще ви се върнат пари, които ви бяха неправомерно взети. Започва много силен период във финансово отношение за вас.

Риби - събота, 2 септември

В събота Рибите ще влязат в светлината на прожекторите. Където и да отидете, всички ще се влюбват във вас. Насрочете всичките си важни срещи за този ден, защото сега е моментът, в който никой няма да е в състояние да ви откаже нищо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама