Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 7 - 13 август 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 7 - 13 август 2023
Снимка: iStock/Guliver

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за седмицата от 7 до 13 август 2023.

Овен - вторник, 8 август

Вселената ви потупва по рамото за добре свършената работа и ви дава възможност за голямо развитие на работното място. Не се страхувайте, а грабнете шанса, който ви се дава.

Телец - четвъртък, 10 август

В четвъртък звездите ще са на ваша страна, Телци. Имотен въпрос ще се разреши във ваша полза. Освободете се от гнева и се фокусирайте върху перспективите, които се отварят пред вас.

Вижте още: 3-те мъжки зодии, които обичат с цялото си сърце

Близнаци - събота, 12 август

В съботния ден Близнаците ще получат телефонно обаждане, на което се надяваха от много дълго време. Отворете сърцето си и се впуснете в тази авантюра, защото точно от това се нуждаете в момента.

Рак - сряда, 9 август

Твърде затворени сте в черупката си и в сряда Вселената ще ви даде възможност да разширите мирогледа си. Срещата с нови хора ще отвори нови хоризонти пред вас.

Лъв - понеделник, 7 август

Лъвове, началото на работната седмица ще започне толкова звездно, колкото винаги сте си мечтали. Вие сте под светлината на прожекторите и всички ще се влюбват във вас от пръв поглед. Не злоупотребявайте се с чара си, а го използвай за градивни неща.

Дева - неделя, 13 август

В неделя всички почиват, но звездите са решили да натоварят Девите с нов работен проект. Ще ви се даде се възможност да разширите бизнеса си или да стартирате нов проект.

Везни - сряда, 9 август

Везни, в сряда стрелите на Купидон ще ви пронижат и вие ще попадате в плен на една любовна магия. Това лятото определено ще бъде любимото ви.

Скорпион - петък, 11 август

Вие обичате да драматизирате, но този път наистина се отнесоха с вас несправедливо. В петък ще получите извинение за това, че ви нараниха. Дайте прошка, за да освободите себе си от този тежък емоционален товар на плещите ви.

Стрелец - вторник, 8 август

Независимо дали мечтата ви е нов дом, или не, то във вторник Вселената ще ви даде знак, че най-вероятно до края на годината ще се сдобиете с ново жилище.

Вижте още: Внимавайте: Тази зодия е най-големият лъжец на зодиака

Козирог - четвъртък, 10 август

Картите падат и в четвъртък наяве ще излезе един голям враг, който беше в приятелското ви обкръжение, но спъваше през цялото време развитието ви.

Водолей - събота, 12 август

В последното време бяхте залети от работа и сега Вселената ви дава отпуска от ангажиментите, за да презаредите силите си. Дори и да не сте планирали почивка, то стягайте багажа, защото ще получите страхотно предложение за екскурзия.

Риби - петък, 11 август

Риби, така се оплетохте сами в мрежите си, както и най-добрия рибар не би могъл да ви оплете. В петък Вселената ще ви измъкне от там, където сами се вкарахте, за да ви докаже за пореден път, че сте нейни галеници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама