12 закона на Вселената, които ще променят живота ви


12 закона на Вселената, които ще променят живота ви
Снимка: Istock

Нашите мисли, емоции и изборите, които правим, се връщат при нас като преживявания и това не се случва случайно. Има физически и метафизични сили, които поддържат универсалните вселенски закони, управляващи живота. Ако искате промяна, трябва да осъзнаете, че животът не се случва, а вие го случвате. 

1. Закон на мисълта

Законът за Мисълта гласи, че мислите създават реалността.

2. Законът за Наличността

Има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в идеята за "липсата", е нужно да разберете, че живеем във Вселена на изобилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното съзнаване на това изобилие е жизнено важно за привличането на богатство и изобилие в живота ви.

Вижте още: Писмо от съдбата до теб

3. Законът за Привличането

Привличате това, към което насочвате вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви правят нещастни, привличате още повече от тях. Но ако се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.

4. Законът за Получаването

Ще получите само това, което сте готови да получите. Например, може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или, че го заслужавате, то никога няма да ги получите.

5. Законът за Нарастването

Без значение колко добър е животът ви, винаги има място за подобрение и разширение.

6. Законът за Отплащането

Жънете това, което посеете. Семената на успех или на провал посявате в живота си? В живота това, което влагате, това получавате. Каквото правите и "изпращате" като сигнал на Вселената, това и ще получите, за добро или за лошо.

Вижте още: Всичко, което трябва да направите, е да се разделите с живота, които не искате

7. Законът за Нулевото Съпротивление

Този закон гласи, че това, срещу което се съпротивлявате, продължава да съществува. Това означава, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон обяснява защо толкова много хора не успяват да използват Закона за Привличането успешно. Няма значение колко трудно би могло да е в началото, трябва да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви правят щастливи.

8. Законът за Прошката

За да продължите напред в живота си, е нужно да се избавите (да простите) от болезнени събития от миналото си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот.

9. Законът за Пожертването

За да спечелите нещо, трябва да сте готови да заплатите съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва.

10. Законът за Почитането

Законите на Вселената ще работят за вас, ако ги почитате. Ако водите недисциплиниран живот и не успявате постоянно да практикувате тези закони, тогава не се учудвайте, ако се провалите.

11. Законът за Непоисканото добро

Много често хората се оплакват , че правят само добрини, непрекъснато помагат, а животът и Вселената им се отплаща само с неприятности, болести и мизерия. Време е да осъзнаем, че непоисканото добро е толкова лошо, колкото и негативните мисли, чувства и действия. Помагайте само когато някой ви помоли за това.

12. Законът за Успеха

Той е комбинация от всички 11 закона и гласи, че можете да успеете, независимо от вашата среда, или от това колко лоши са били нещата в миналото. Успехът е ваше рождено право.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама