Най-силната страна на всяка зодия


Най-силната страна на всяка зодия
Снимка: iStock

Овен - търпение

Това е една от най-търпеливите зодии. Разбира се, не бива да прекалявате, защото и той си има своите граници.

Телец – самосъхранение

Независимо от хаоса, който го заобикаля, той остава концентриран в себе си, намира начин да се измъкне,  дори да извлече ползи от цялата бъркотия.

Близнаци – заявяване на мнение

Представителите на тази зодия не се страхуват да се опълчат на някой по-влиятелен. Да изкажат на висок глас мнението си. Тази зодия може да бъде всичко, но никога мижитурка.

Рак – емоционална подкрепа

Ако не се чувствате добре, Ракът винаги ще ви успокои и ще ви помогне. При това ще ви зареди с цялата си емоционална подкрепа. Самото му присъствие ще ви накара да се почувствате по-добре.

Вижте още: Това са зодиите с нова работа през декември 2022

Лъв – неразрешими проблеми

Всъщност за Лъва няма такива. Там, където всеки се отчайва, където всичко е потънало в мрак, той огрява с целия си блясък.

Дева – оправя кризисни ситуации

Щом близък изпадне в беда, действията на Девата са брилянтни. Знае точно какво и точно как да го направи, за да ви измъкне и от най-голямата бъркотия.

Везни – вписва се

Няма друга зодия, която да е толкова умела в дипломацията и общуването, без значение къде и с кого. Везната винаги намира общ език и знае какво иска да чуе човекът отсреща.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за декември 2022

Скорпион – започва от нулата

Ако неочаквано животът ви поднесе големи неприятности и ви срине на дъното, може би тотално ще се отчаяте. Не и Скорпионът. Той не само няма да се предаде, но дори ще измъкне всичко позитивно от ситуацията.

Стрелец – справя се с опасни ситуации

Стрелецът не изпада в паника дори когато нещо застрашава живота му. Без значение колко страховити са моментът и перспективите, той винаги ще намери начин да се измъкне.

Козирог – подрежда времето си

Козирогът обича предизвикателствата, обича да доказва уменията си и с охота поема още и още задачи. Чудесно подрежда нещата си и винаги има време за всичко.

Водолей – вижда светлина в тунела

Каквото и да се стовари върху Водолея, той винаги ще види светлина в тунела. В никакъв случай няма да легне и да се тръшка колко несправедлив е животът.

Риби – адаптира се към промените

Рибите не се плашат от резките промени - както в личен, така и е професионален план. Те се адаптират бързо към новата среда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама