Най-срамежливите зодиакални знаци


Най-срамежливите зодиакални знаци
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които веднага печелят цялото внимание на околните, те трябва само да се появят пред очите им. А има и такива, които се държат толкова скромно и тихо, че дори можете не забележите тяхното присъствие.

И не е известно кои тактики на поведение са по-добри, но „скромните“ хора очевидно имат повече възможности да се докажат. От тях не се очакват кой знае какви действия и никой не знае какво точно се върти в главите им.

И това поведение се счита за характерно за някои знаци на зодиака. Вижте кои:

Скорпион

Скромността на Скорпионите е предлог. Той е като коварен хищник, дебнещ в засада и чакащ подходящия момент да атакува нищо неподозиращата жертва. Скорпионите не са просто „скромни“ - те изучават ситуацията и всички наоколо. Те разработват тактика, изграждат стратегия. И когато започнат да действат, няма да има следа от бившата им скромност.

Козирог

Козирозите предпочитат да говорят по-малко и да слушат повече, защото се нуждаят от повече информация, за да развият правилното си поведение. На практика, обаче им липсва умението за „социална значимост“, което имат повечето хора. Но Козирозите са добре запознати с това, затова се опитват да компенсират липсата си с мълчание, близост и натрупване на информация, което със сигурност не може да се тълкува по два начина. И когато Козирогът разбира как да действа правилно, скромността изчезва и накрая се отпуска.

Риби

Рибите имат два начина на поведение - активно и пасивно. В пасивен режим те са скромни, имат голяма нужда от помощ, но не смеят да го признаят. Но цялото им поведение предизвикателно вика за това. Но понякога „другите“ Риби се включват. И бързат да се възползват от помощта, която вече им се предлага отвсякъде. Така че скромността на Риби също е претенциозна.

ЕТО КОИ СА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КЛЮКИТЕ СРЕД ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

Рак

Може би една от малкото ситуации, в които скромността е истинска. Раците наистина не искат да привличат прекалено много внимание, тъй като това увеличава риска да кажат или да направят нещо нередно. И това е източник на стрес и емоции, от които този зодиакален знак вече има достатъчно в живота си. Затова Раците дори в кръга на роднини и приятели се опитват да запазят тишина.

Дева

Девите се държат тихо, но не защото се страхуват от нещо. Това е ключът към ефективната стратегия - първо да се проучи ситуацията и едва след това да се действа. Освен това този знак на зодиака трудно контролира емоциите си, затова се опитва да не изпада в ситуация, в която ще се наложи да го прави. Но ако Девата внезапно види как някой прави нещо нередно - скромността отшумява и се „събуждат“  нейната справедливост и критичното мислене.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама