Най-трудните за обичане зодии


Най-трудните за обичане зодии
Снимка: iStock

Искаме любов и да имаме човек до себе си, на когато можем да разчитаме. Но някои хора просто по природа са по-трудни за обичате и определено връзката с тях е предизвикателство. Най-често са от долните зодии.

1. Дева

Девите са може би най-самостоятелните от зодиите. Те също подхождат към повечето взаимоотношения от много аналитична и почти управленска позиция. Дори и да не е умишлено, автоматично държат повечето хора на една ръка разстояние, докато не се уверят, че могат да им се доверят. Следователно те не са най-лесните хора за обичане. За да може една Дева да обича някого, тя трябва да свали гарда си и да се отвори, което не е в природата ѝ. След като го направи, става невероятен партньор, но определено може да отнеме известно време, докато стигнат до там.

Вижте още: Ето как той ще излекува сърцето ви според зодията му

2. Скорпион

Скорпионите са кралици/крале на това, че не знаят какво искат. Те се движат между горещо и студено като луди и това ги прави наистина трудни за разбиране и впоследствие, за емоционално обвързване. Скорпионът може да бъде невероятно изтощаващ партньор, поради което често се оказва извън връзкa. Честно казано, докато Скорпионът не узрее емоционално, той просто не е готов за истински отношения.

3. Стрелец

Няма по-импулсивен знак от Стрелеца. В известен смисъл това ги прави много вълнуващи партньори и с когото и да са, никога няма да скучаят. Но от друга страна, е почти невъзможно да се установят. Те непрекъснато преследват следващото нещо, следващото приключение, следващия прилив на адреналин. Те са ужасяват от неподвижността и застоя. И това не е много благоприятно, когато става въпрос за романтична връзка. Стрелците ще се почувстват доволни само когато намерят някой, който не просто ги преследва, а тича точно до тях.

Вижте още: Край на проблемите за тези зодии през април 2024

4. Водолей

Водолеите са естествено резервирани хора. Те не са склонни да се отварят и допускането на хора не е в природата им. Може да бъде наистина трудно да се разчете Водолей, който държи дистанция между себе си и повечето хора. Те се нуждаят от някой, на когото наистина могат да се доверят и да се чувстват комфортно, когато са уязвими, за да се влюбят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама