Не може да се скриете: Миналото настига тези зодии през октoмври


Не може да се скриете: Миналото настига тези зодии през октoмври
Снимка: Pexels

Вселената предлага възможност на тези 3 зодии да се изправят лице в лице с грешките си и да поемат по пътя на себеоткриването през октомври. Не се тревожете, всичко има причина, но ще я разберете по-късно.

Вижте още: Тези зодии винаги изневеряват на партньорите си

Везни

През октомври ще се сблъскате с минали събития, които носят известно ниво на дискомфорт и безпокойство. Може би сте обмисляли да се свържете отново с някого от миналото си от известно време. Бяхте сигурни, че подновяването на старата връзка е голяма грешка.

Напоследък обаче тази мисъл постоянно ще ви безпокои. Негативните спомени са омекнали, оставяйки място на положителните аспекти да излязат на преден план в ума ви. Изведнъж ще почувствате способността да погледнете отвъд това негативно поведение и да разберете по-добре фона на събитията.

Значението на минали връзки, което някога ви е изглеждало неразбираемо, сега е по-ясно и по-изразено. Ще се почувствате насърчени да се изправите пред проблемите, които ви тормозят през това време.

Скорпион

Процесът на помирение с бившия партньор ще продължи и е наистина удивително колко бързо ще напредне. Ще има моменти, когато мислите за този човек ще превземат ума

Радостта ще ви изпълни с истински ентусиазъм. Ще имате необичайната способност да забелязвате обещаващи възможности, когато възникнат. Още веднъж интуицията ви ще докаже своята стойност, като ви увери, че действията ви наистина са на прав път. Неочакваното завръщане на този човек в живота ви служи като ясен знак, че вие ​​двамата сте предназначени да се свържете отново.

С напредването на месеца несъмнено ще се сблъскате и с предизвикателства, които ще изискват от вас да излезете от зоната си на комфорт и да изградите стратегия за напредъка, който искате във връзката ви.

Вижте още: Перфектното моминско парти според зодията

Риби

Този месец е вероятно да възникнат мисли за помирение с бивш партньор, но не в контекста на подновяване на дългосрочна романтична връзка. Вместо това вашето желание ще бъде да възстановите някога ценното приятелство, съществувало между вас двамата.

Вашият копнеж за помирение надхвърля романтичните чувства. Това, което наистина ви липсва, са сериозните разговори и дълбоките мисли, които някога са определяли връзката ви.

Ако решите да направите първата стъпка към помирението, уверете се, че това решение не крие рискове, макар че по същество няма какво да губите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама