Тези зодии винаги изневеряват на партньорите си


Тези зодии винаги изневеряват на партньорите си
Снимка: iStock/Guliver

Моментът, в който започнем да мислим за срещи с други хора, флирт с онези, които намираме за привлекателни и най-лошото – когато физически предадем партньора си, това е началото на края на почти всяка романтична връзка.

Според астрологията представителите на три зодии са най-склонни да изневеряват на партньора си.

Вижте още: Това са зодиите, които ги очаква годеж през октомври 2023

Овен

Когато става въпрос за изневяра, Овните имат свои собствени правила. Ако наистина обичат някого, е почти невъзможно да го разочароват. Обикновено те са лоялни и достойни в отношенията си с любимия човек.

Но ако са във връзка с човек, към когото не изпитват силни чувства, Овните са склонни да „спят с едно отворено око“ и тайно да търсят истинската любов. Ако се случи да я намерят, това означава край на настоящата връзка. Всъщност те не изневеряват, но има голяма вероятност да ви оставят заради някой по-добър според тях.

Освен това Овенът изневерява, за да си отмъсти. Когато са наранени, им е трудно да контролират болката и няма да се успокоят, докато не отвърнат на партньора си с еднаква степен. Овенът ще ви нарани по същия начин, по който вие нараните тях.

Близнаци

Близнаците са най-известните прелюбодейци в астрологията. Всъщност това представлява двойствеността на Близнаците, така че има поне две страни на тяхната личност, от които трябва да се пазите.

Близнаците се нуждаят от разнообразие, свобода и гъвкавост в живота, за да бъдат щастливи. Те са "социални пеперуди" и разговорите и срещите с хора през деня удовлетворяват нуждата им от общуване и компания.

Въпреки че никога нямат изричното намерение да изневерят, понякога това просто се случва. Когато се стигне до това, Близнаците винаги намират начин да заобиколят историята. Те са много умни и знаят как да скрият изневярата си от партньора си. Ако случайно партньорът им ги хване, Близнаците ще им кажат всичко, което партньорът им иска да чуе и след това ще ги измами отново.

Вижте още: Финансов хороскоп за октомври 2023, ето кои зодии ще имат пари

Везни

Везни

Ако Везните изневеряват, това е защото искат да получат това, което им липсва в една връзка. Тя се чувства ужасно от предателството, но. за да запази "мир в къщата", тя ще направи всичко по силите си, за да скрие тази нечестна постъпка от партньора си.

Везните не са потайни като Скорпионите или Рибите, нито са бързи като Близнаците, така че действията им често ги издават. Те просто не знаят как да се скрият. Когато се изправят срещу партньора си, те първо отричат, че са изневерили. Но когато ги хванат в крачка, те си признават, че са изневерили.

Измамените партньори могат да се утешат с факта, че Везните всъщност не са имали намерение да изневеряват.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама