Неща за зодия Лъв, които може би не знаете


Неща за зодия Лъв, които  може би не знаете
Снимка: iStock/Guliver

Лъв - този неподвижен знак на огъня има роля, отговаряща на името му. Като крал на джунглата, негово задължение е да осигури баланс и сигурност на хората около тях.

Лъвът обикновено е благословен с невероятна физическа издръжливост, както и с умствената сила, необходима за поддържане на реда около тях. Ако предстои някакво събитие, то Лъва знае как да го планира и организира, и ще свърши чудесна работа

Силни страни: верен, трудолюбив и щедър

Слаби страни: суетен, строг и дeспотичен;

Дати: между 23 юли и 22 август.

Ако познавате някой Лъв, то знаете, че обичат да командват парада. Те са изключителни директни, преми и честни, но тяхната цел е да помогнат да близките си и приятелите си.

Фиксираният знак Лъв намира мотивация да бъде оценен за техните усилия и техните постижения. Да станат известни със своите начинания е това, което прави тяхната решителност толкова мощен инструмент. По същия начин Лъвът винаги се стреми към успех, който ще продължи за следващите поколения и няма да спрат пред нищо, за да постигнат целите си. Те се гордеят с чувството си за отговорност, дълг и честност. Поради тези черти Лъвовете имат потенциал за лидерство. Всички постижения, които имат, са благодарение на тяхната желязна решителност.

Лъв е фиксиран знак-характер, което създава впечатление за твърдоглава личност. Понякога e доста пагубно. Промените понякога им се струват стресиращи, защото отново трябва да въведат ред в хаоса. Но колкото по-спокойно и със здрав разум ги приемат, толкова по-добри решения могат да предприемат.
Друг минус на Лъва може да бъде, че отдават твърде много значение на себе си и прекарват твърде малко време и усилия в разбирането на другите.

Докато те често се разглеждат като владетели, които водят с желязна ръка, Лъвът всъщност може да бъде един от най-топлите и любящи личности, но търси някой, който да не спира да го цени и да му се възхищава. Често лъвовете попадат в различни романси, особено мъжете. Но когато Лъв обича дълбоко и е намерил своята кралица, създава трайна връзка.

Отлични професии за Лъв могат да бъдат в театъра, киното, модата, управление на собствена фирма, политика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама