Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 5 март


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 5 март
Снимка: iStock/Guliver

Започваме седмицата с интересни изненади за представителите на някои зодии. Ето какво ви очаква този понеделник според астрологията.

Овен

Този понеделник се огледайте за нещо ново, което да вкарате в живота си. Имате нужда от струя свеж въздух и трябва да си я осигурите възможно най-бързо.

Телец

Днес не се доверявайте на оценката си. Прекалено сте пристрастни и сте склонни да платите много висока цена, за да осъществите желанието си, но това няма да е най-доброто за вас.

Близнаци

Денят ще ви даде повече, отколкото очаквате. Все пак си установете мярката, за да не прекалите с хубавото и да ви остане още за деня.

Рак

Този понеденик ще имате нужда от истниска почивка. Това означава да се отдалечите от всичко познато и да прекарате деня във възможно най-различна обстановка.

Лъв

Сега не е време за големи покупки, особено за неща, които не са от първа необходимост. Скоро ще ви се наложи да си купите нещо по-важно, така че задръжте малко.

Дева

Не съдете по другите за себе си. Потъването в спомени няма да ви донесе нищо добро. Важно е да продължите напред с нов поглед върху живота.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама