Новолуние на 15 септември: Тези зодии ги очаква голяма промяна в любовта и финансите


Новолуние на 15 септември: Тези зодии ги очаква голяма промяна в любовта и финансите
Снимка: Pexels

Новолунието в знака Дева ще бъде на 15 септември 2023 г. и ще ни носи началото на нов лунен цикъл. Всички знаци от Зодиака ще усетят неговата сила, но особено силно влияние ще окажат следните 3 зодии.

Вижте още: Ретрограден Юпитер до 30 декември, ето какво да очакваме

Дева

Новолунието във вашия знак ще ви даде енергия да изградите личния си живот според собствените си правила. Ще вземете важно решение в посока подобряване на благосъстоянието и комфорта. Юпитер, управителят на полето на вашите отношения, както и управителят на полето ви с недвижими имоти, ще насърчи жилищните решения. Може би ще се преместите в нов апартамент, ще помислите за ремонт или любим човек ще ви предложи съвместен живот.

Скорпион

Новолунието в Дева се появява в полето на вашите приятели, получавайки подкрепящ аспект от Юпитер и Уран от вашия дом на взаимоотношенията. Това означава, че на 15 септември можете да започнете афера с някой от вашите колеги, приятели или стари познати. Интересното е, че Плутон ще бъде в полето на пътуването, така че може да имате забележимо подобрение в съществуваща връзка, например да се насладите на дълго пътуване.

Вижте още: Нещастни в любовта: Зодиите, които най-трудно срещат сродната си душа 

Риби

Новолунието се появява в полето на вашите отношения – и да, това 100 процента означава началото на нова любов, запознанство или ще почувствате голям интерес към себе си от противоположния пол. Също така е вероятно любим човек да ви направи предложение, което може да е свързано с пътуване. Ще бъде романтично и луксозно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама