Пазете се от тях - това са най-злите зодии!


Пазете се от тях - това са най-злите зодии!
Снимка: iStock/Guliver

Ако в обкръжението ви присъстват някои от тези зодии, бъдете много внимателни с тях. В един момент те ще са най-добрите ви приятели, но в следващия може да ви предадат и да покажат лошата си страна. Ето кои са те:

Скорпион

Ах, този Скорпион! Той може да ви завладее с положителните си качества, защото на пръв поглед наистина е прекрасен човек. И той остава такъв, докато не го изнервите. 

За съжаление, е много лесно да ядосате Скорпион, дори само с една дума, казана в неподходящ момент. Сред негативните качества на тази зодия са импулсивността и нравът, така че понякога е достатъчна само една грешна дума. Скорпионът много бързо се пали, но също така бързо му минава. Все пак внимавайте с него, защото в пристъпа си на гняв той може да направи куп бели. Трудно контролира емоционалността и раздразнителността си, което истински плаши хората около него. 

Телец

Телецът е първенец сред най-агресивните личности в хороскопа. Представителите на тази зодия са много склонни към раздразнителност и агресия. Те дълго живеят с досадата, която изведнъж избухва и преминава в пъклен план за отмъщение. А именно това е много опасно, защото разгневеният зодиакален знак не знае милост и е готов да премине към всякаква подлост. Скрийте се, ако случайно или умишлено сте го обидили, защото той никога няма да забрави и ще ви търси до последно, за да ви отмъсти.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ОБИЧАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ ЛОШО С ДРУГИТЕ

Козирог

Никой не очаква да види тази зодия именно в този списък, но уви. Агресивни ли? Та те са общителни и отворени хора! Всъщност – да, те изобщо не са конфликтни личности. По принцип Козирогът не се опитва умишлено да влезе в спор или да обиди някого. Напротив, обича да създава прилична репутация на себе си, защото се притеснява от мнението на другите. Но проблемът е, че това е един много емоционален човек. В него кипят куп чувства, което води до чести сривове и интриги, освен това често прави от мухата слон.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама