Ретрограден Меркурий от 23-ти август ще промени живота на тези зодии


Ретрограден Меркурий от 23-ти август ще промени живота на тези зодии
Снимка: iStock

Ретроградният Меркурий винаги идва в живота ни с една цел – да поправи това, което не работи добре и не е в полза на бъдещия ни напредък. Този път Меркурий ще бъде ретрограден в Дева от 23 август до 15 септември. В този случай неговата задача е да разберете какво се е объркало в различните области от живота ви и да ви помогне да ги подобрите, макар и понякога не по лесния начин.

Ето кои зодии са най-засегнати от този ретрограден Меркурий:

Oвен

През целия август както комуникативната планета Меркурий, така и вашата лична планета, огненият Марс са в Дева. Не само сте усетили влиянието на разумната Дева върху себе си - успокояваща и практична, но също сте свързани с бъбривия Меркурий, защото той заема същия знак като вашата управляваща планета. Сега обаче Меркурий става ретрограден на 24-ти август, а Марс напуска Дева на 27-ми. Усещането за изоставеност и потенциалното начало на хаос не могат да бъдат описани адекватно и се чувствате малко изгубени.

Вижте още: Най-големите скъперници на зодиака, НЕ им искайте нищо

Лъв

По време на цялата ретроградност на Меркурий се случва Венера, планетата на любовта и красотата, да е във вашия знак. А самата Венера е ретроградна през половината от този период, така че вашите несполуки ще бъдат предимно в любовта и дома. Комбинацията от Меркурий, планетата на комуникацията, и Венера, планетата на любовта, които ви засягат едновременно, може да ви накара да се почувствате така, сякаш личния ви живот става безнадежден.

Вижте още: Тези зодии НЕ понасят лятото и нямат търпение есента да дойде

Скорпион

Ретроградния Меркурий извежда бивши любови от миналото ви и позволява на тайните да изплуват на повърхността. В този период трябва да очаквате неочакваното. От случайна среща със стара любов в супермаркета до нов последовател в Instagram, който е подозрително познат – тези призраци идват в живота ви с надеждата да им дадете втори шанс. Вие преценете дали е разумно да пуснете в сърцето си някой, който вече го разбил веднъж. Съвет на звездите: Изглеждайте щастливи, когато срещнете бившия, а след това смело го блокирайте от живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама