Романтичен ден очаква една зодия на 12 април


Романтичен ден очаква една зодия на 12 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През днешния ден не лъжете, защото това ще ви отнеме правото на избор не само в този момент, но и в бъдеще. Всяка лъжа ще повлече след себе си нови и накрая ще се въртите в кръг без избор.

Телец

Днес ще може да си отдъхнете от някои психически притеснения. Насладете се на спокойствието и си го подарявайте по-често.

Близнаци

Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Работете в тази посока.

Рак

Днес не взимайте прибързани решения в любовта, тъй като горчиво ще съжалявате за тях, ако не доведат до очаквания от вас положителен ефект. Финансовото ви състояние няма да е особено стабилно.

Лъв

В дни на колебание като днешния е препоръчително да разчитате на собствената си преценка. Не игнорирайте обаче мнението на хората около вас. Обърнете внимание на детайлите.

Дева

Огледайте се настрани и погледнете на живота си без илюзии, защото сега е точният момент за конструктивни промени. Днес е подходящ ден за реализация на замисленото.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама