Седмичен хороскоп за 11-17 януари


Седмичен хороскоп за 11-17 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не се оставяйте на съмненията да ви преборят. Ще имате нужда от повече кураж и вяра в силите си. Ако се мобилизирате, във вторник ви очаква сериозен успех, благодарение на който бизнесът ви може да се разрасне. В петък намерете сили да разнообразите вечерта с изискана вечеря и хубава музика. През почивните дни ще ви подейства добре, ако се занимаете с разчистване. Изхвърлете всички ненужни вещи и не изпитвайте жал да се разделите с миналото, което ви товари.

Телец

През тази седмица ще имате своите неповторими моменти. Те ще са свързани най-вече с преживявания в личния ви живот. Сега може да се отпуснете и да си позволите да сте по-откровени, без да се страхувате, че ще бъдете наранени и това по някакъв начин ще се обърне срещу вас. В четвъртък и петък не позволявайте на служебните задължения да нахлуят в личния ви живот.

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-ВЕРНИ

Близнаци

През тази седмица ви предстоят промени, свързани с ваши основни убеждения и светогледа ви. Сега ще можете да сте по-уверени в себе си, по-смели в мисленето и идеите си. Това може да отчужди някои ваши близки и приятели, но и ще бъде своеобразен тест за приятелството ви. Не се огъвайте под тежестта на чуждото мнение. През почивните дни си осигурете душевната храна, от която имате нужда.

Рак

През тази седмица ще бъдете като преродени. Ще имате много поводи да се гордеете със себе си. Сега е важно да не се фокусирате върху грешките си. Забелязвайте постиженията си и се възнаграждавайте за тях. В личен план ще се радвате на пълната подкрепа от страна на вашата половинка. В четвъртък очаквайте положителен резултат от дейността си и обратна връзка по въпроса. През почивните дни не оставайте на едно място.

Лъв

През тази седмица ще бъдете обхванати от желание да реализирате ваши по-иновативни и интересни идеи. Ще трябва да се абстрахирате от недоверието, с което околните ще се отнесат към хрумванията ви. В личен план ви очакват интересни събития. Направете така, че да се впишете в ентусиазма и начинанията, с които са се захванали близките ви. Сега не е моментът да се правите на аутсайдери. В петък може да направите по-специална вечеря у дома. През почивните дни не очаквайте чудеса от другите, доброто настроение идва с нас самите.

Дева

През тази седмица се опитайте да не се поддавате на разрушително настроение. Съвсем няма да ви е лесно да влезете в работния ритъм. В работата ви е препоръчително да се придържате към традиционните методи на действие. Сега не е време за иновации. В края на работната седмица са възможни драстични промени, към които е най-добре да се адаптирате. Ако проявите здравословен интерес и активност, има вероятност да бъдете поканени за участие в обещаващ проект. Почивните дни ще бъдат изпълнени с много красиви и приятни моменти в личния ви живот.

Везни

Тази седмица е благоприятна за интересни запознанства, вълнуващи открития и ползотворно сътрудничество. Вярно е, че в понеделник неочаквани обстоятелства могат да ви попречат, но това ще са краткотрайни явления - не им позволявайте да ви въздействат дългосрочно. През целия период ще се ползвате с доверие и ще можете да убедите всеки в каквото и да било. В края на седмицата ваши възрастни роднини ще имат нужда от съветите и помощта ви. Върнете взаимността в семейството.

КАКВА ЛЮБОВ ЗАСЛУЖАВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Скорпион

През тази седмица ще бъдете просто незаменими. Това се отнася най-вече до работата ви, където без вас няма да е възможно разрешаването на сериозни проблеми. Използвайте момента, за да поискате дългоочакваното повишение. Радостта ви ще бъдете съпроводена с голяма отговорност. В средата на седмицата ще е важно да балансирате така, че да не пострадат и отношенията ви с любимия ви човек. В края на седмицата са възможни нови интересни бизнес предложения. Почивните дни най-добре прекарайте на открито с приятели.

Стрелец

През тази седмица е много важно да бъдете себе си. Но себе си - в най-добрия смисъл на израза. Сега не е време да излишно парадиране и доказване на съмнителни качества. Бъдете толерантни, отзивчиви и това ще бъде оценено по-високо, отколкото очаквате. В средата на седмицата е подходящо време да помислите за подобряването на начина ви на живот. Подновете тренировките, ако сте ги прекъснали. В края на седмицата намерете време да се чуете с близки и приятели, с които не сте контактували отдавна.

Козирог

Някои от събитията през тази седмица може да ви изненадат. Вторник ще бъде доста натоварен работен ден. В случай на малки неуспехи, не бързайте да се отчайвате, това е само временно явление. В сряда съдбата може да внесе неочаквани промени в плановете ви. Съвсем скоро ще разберете, че те са били за добро. Просто имайте търпение. През целия период бъдете търпеливи към половинката си. Рискувате да изразите раздразнение, което сериозно може да повлияе върху отношенията ви.

Водолей

През тази седмица акцентът в живота ви ще бъдат семейните отношения. Ще се нуждаете от помощ и подкрепа и ще я получите от близките си хора. Така ще разберете колко много значите за тях. През периода е важно да забравите за съмненията в себе си. Това е време, в което да се успокоите и да не мислите за бъдещето. Фокусирайте се върху това, което имате в момента - то никак не е малко.

Риби

През тази седмица заложете на разнообразието. Все пак се опитайте да довършите поне една от задачите си докрай. Вярно е, че монотонността не е вдъхновяваща, но сега е необходимо да вложите повече дисциплина в това, което правите. В средата на седмица си организирайте събитие, посветено на културата. Ще имате нужда да се извисите духовно. Не подценявайте необходимостта от подобни преживявания за вас. В личен план бъдете отстъпчиви и правете компромиси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама