Седмичен хороскоп за 17-23 юни


Седмичен хороскоп за 17-23 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица промяната за вас ще е просто необходима. Виждате, че важни за вас дела буксуват, животът продължава, но вие стоите на едно място. Затова именно вие сте тези, които трябва да направят нещо ново и променят начина си на мислете и действия. В това няма нищо пораженческо и никой няма да ви се смее. Много скоро новият ви образ и дела ще породят одобрението на околните.

Телец

През тази седмица не се страхувайте да помислите за смяна на професионалното поприще или просто нова работа. Разбира се – много внимателно претеглете всички "за" и "против". Пътуванията, особено далечните, не са препоръчителни през първите дни на седмицата. Сложете розовите очила и мислете позитивно – именно това ще ви помогне да приемете предизвикателствата на седмицата.

Близнаци

През тази седмица не пропускайте да организирате среща с близките си приятели. Събирането ще ви помогне да се отпуснете, а фактът, че ще бъдете душата на компанията ще повиши самочувствието ви. В сряда изневиделица ще ви се струпат задължения и отговорности от всички сфери на живота. Трудно ще ви бъде да прецените откъде да започнете.

Рак

През тази седмица не се подавайте на паниката, а започнете едно по едно изпълнението на задачите, пък докъдето стигнете. Погрижете се за здравето си, тъй като преумората и напрежението няма да ви пощадят. Спирайте се за момент да си поемете въздух и да се заредите с положителна енергия. Съзерцавайте или четете нещо, което ви вдъхновява и отпуска.

Лъв

Седмицата ще ви даде много поводи за размисъл. Ще излезете от рамките на своето полезрение и ще получите възможността да усетите настроенията и чувствата на околните. Това ще ви даде допълнителна информация, която ще ви обогати. Ако успеете да не се фиксирате върху собствените си емоции, ще видите колко много интересни неща има около вас.

Дева

През тази седмица не се страхувайте да отделите повече време на другите. Те ще оценят усилията ви и ще ви се отблагодарят. Очаква ви едно наистина ново начало с нови впечатления. В средата на седмицата ще ви се иска да сте повече време сами със своите мисли. Това не е много типично за вас, но щом имате нужда, значи така трябва.

Везни

През тази седмица, ако се почувствате зле здравословно, не правете компромиси и останете у дома, колкото е необходимо. За това никой няма да ви търси сметка. В края на периода ще ви се наложи да вземете трудно решение относно среща, на която трябва да присъствате.

Скорпион

Звездите ще ви дадат възможност да се изявите в една от най-добрата си светлина. Наблегнете на уреждането на въпроси, свързани с документи. По-скоро дейности, свързани с поправки и представянето пред повече получатели на информацията. Ако е имало някакво забавяне през седмицата, ще имате полза от това. В края на периода е добре да намалите активността, за да може да се развихрите отново в сряда. Тогава почти всички средства за постигане на целите ще са позволени.

Стрелец

През тази седмица най-добър резултат ще ви донесе работата в екип. Бъдете готови да правите компромиси, но без напълно да отстъпвате от интересите си. Това няма да ви е трудно, защото безпогрешно ще "напипате" баланса в общуването. Ако ви се налага да излезете пред публика, бъдете безупречни. Нейната реакция ще е много важна за авторитета ви.

Козирог

През тази седмица не се съмнявайте в себе си, ако възникнат недоразумения в комуникациите. Постарайте се да разбирате другите, без да бързате да ги съдите и да недоволствате от тях. Няма да ви е лесно с околните, но ако си изпуснете нервите, не печелите нищо. В средата на периода на преден план през тази седмица ще излезе решаването на финансов въпрос. Вашата трезва мисъл ще ви помогне да благополучно му разрешаване.

Водолей

Единственото, в което не бива да влагате пари през тази седмица, са закупуването на автомобил или записването на курс по език. В средата на периода ще трябва да се борите за запазването на завоюваните от вас позиции, тъй като някой ще се опита да отнеме полагащото ви се. По този начин ще ви се наложи да се нагърбите с повече задължения и да поемете тези на останалите, за да докажете, че имате голяма заслуга за постигнатото до момента.

Риби

През тази седмица най-важното е да разчитате единствено на собствените си сили. Не приемайте ничия помощ. Нито се вслушвайте в "добронамерени" съвети. Обяснете ситуацията на роднините си, за да ви спестят недоволството си, че не им отделяте достатъчно време и не може да се включите с помощта си в семейните дела. В личен план не бързайте с взимането на важни решения

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама