Седмичен хороскоп за 19-25 юли


Седмичен хороскоп за 19-25 юли
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица ви очакват много положителни събития. Вашите усилия, насочени към професионалната сфера, ще ви донесат признание и допълнителни доходи. В сряда не отказвайте покана за среща. В петък помислете за планирането на по-дълга почивка. През почивните дни посветете повече часове на физическа активност.

Телец

През тази седмица помислете добре, преди да се втурнете към ново предизвикателство. Истината е, че макар и вдъхновени, ресурсите ви (физически и психически) са на изчерпване. В четвъртък най-добре останете у дома, вместо да отидете на купон. В петък ще може да се уверите в своята правота в личен план. Почивните дни посветете на сън и мързелуване.

Близнаци

През тази седмица ще съумеете да постигнете баланс между досадни служебни ангажименти и времето за мечти, което ви е нужно. При добро разпределение на графика на дейностите ви и никой няма да разбере, че мислите ви са доста далече от работата. В четвъртък идеите ви може да бъдат много плодотворни - запишете ги. През почивните дни отделете време на любимите си хора.

НАЙ-СИЛНИТЕ ЗОДИИ, КОИТО МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ ВСИЧКО

Рак

През тази седмица бъдете по-настоятелни по време на преговори. Аргументите и доводите сега ще имат изключителна стойност и убедителност пред партньорите. Бързо ще съобразите какво точно да изтъкнете, за да спечелите хората на своя страна. Успешни дни за преговори са първите три дни от седмицата. През почивните дни се опитайте да не давате прекалено много пари за забавления.

Лъв

През тази седмица много успешни ще са бизнес сделките, особено ако са свързани с покупка или продажба на земя или недвижимо имущество. В личен план много от мечтите ви ще се сбъднат, при това точно по начина, по който сте си ги представяли. Не си разваляйте удоволствието с въпроси дали заслужавате случващото се. Вие наистина се потрудихте добре за това.

Дева

През тази седмица най-добре не доверявайте свои тайни, дори на най-близък човек. Четвъртък и петък ще ви изненадат приятно с особено внимание и грижа от страна на партньора ви. За онези от вас, които имат деца, ще е необходимо да проявите повече търпение и внимание към тях, но без обвинения. Събота и неделя няма да може да се отдадете на любимите си занимания.

Везни

Очаква ви интересна, но и натоварена седмица. В понеделник съществува опасност да влезете в остър конфликт с ваш колега. Вторник е добър ден за изясняване на лични отношения. До четвъртък няма да ви безпокоят с неприятни събития. През почивните дни ви очакват приятни и романтични изживявания.

Скорпион

Новата седмица ще ви зареди с много амбиции. Сега е моментът да заложите на дисциплината. Още във вторник ще разберете, че полагайки повече усилия ви очаква сериозна финансова печалба. Намирате се в период, в който може да спечелите много повече от очакваното. Запретнете ръкави и не пропускайте момента, може да се наложи да работите и през почивните дни.

НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

Тази седмица прекалените желания може да доведат само до загуби. Освен това бъдете много внимателни по време на спорове, тъй като те могат да предизвикат ненужно агресия. В сряда и четвъртък напрежението ще намалее. Тогава не подхващайте нова дейност. В работата заложете на рутинни задачи, а през почивните дни, ако ви предстои пътуване, посетете вече познати места.

Козирог

Това е седмица за разнообразяване на рутината, като дадете път на новото да навлезе в живота ви. Не се страхувайте от промени и експериментирайте смело. Ако сте на морето - спазвайте правилата за безопасност при плуване. Вземете профилактични мерки още от първите дни на периода. През почивните дни не се претоварвайте. Колкото и работа по дома да има, може да почака за друг ден.

Водолей

През тази седмица избягвайте места със струпване на много хора и не влизайте пререкания с непознати. В сряда и четвъртък ще може да уредите отношения, които са висели на косъм от добрия тон. Направете всичко, за да премахнете облаците в тях. До край на седмицата изберете рутинна работа. Почивните дни ще ви изненадат приятно, точно когато си мислите, че вече нищо интересно няма да се случи в живота ви.

Риби

Това е седмица, в която да сте верни на себе си. Помислете добре, преди да се заловите с нова дейност - какво ще ви донесе тя и ще ви направи ли по-спокойни. Сега не е време да си поставяте високи цели и предизвикателства. Грижете се за здравето си, правете упражнения и се разхождайте повече. Любовта ще ви вдъхнови, както никога до сега.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама