Най-силните зодии, които могат да постигнат всичко


Най-силните зодии, които могат да постигнат всичко
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите са съставили рейтинг на най-мощните знаци, способни на всякакви невероятни постижения.

Най-силните жени

1. Овен

Овните притежават качества, които ги правят непобедими: упорство, постоянство и несломима твърдост. Те вървят към целта си, преодолявайки всякакви препятствия, отказвайки се от много предимства, без да пестят усилия.

2. Козирог

Отличителната черта на характера им е постоянство. Дамите Козирози не знаят думата "невъзможно", те са способни на всичко. Ако искат нещо, ще копаят земята с копитата си, но ще постигнат това, което желаят.

3. Скорпион

Жените Скорпиони притежават удивителна харизма, която знаят как да използват в тяхна полза. Те очароват околните и ги подчиняват, благодарение на което постигат целите си. Често се занимават с политика или бизнес.

В КАКВО Е НАЙ-ДОБРА ВСЯКА ЗОДИЯ

Най-силните мъже

1. Козирог

Тези господа знаят как да поемат отговорност. На първо място имат близки хора, заради които са способни на всичко. Неуспехите не сломяват представителите на този знак. Козирозите са упорити, имат рационален ум, смъртоносна хватка и поразителна работоспособност. Мотото им е топло сърце и студен ум.

2. Лъв

Лъвовете са горди, но това качество е напълно оправдано. Те са амбициозни и пълни с планове. Целият им живот е разчертан и всеки момент от него е посветен на полезна кауза. Тези момчета имат ясна житейска позиция и са непоклатими в убежденията си.

3. Скорпион

Мъжете Скорпиони са енергични и решителни, пълни със сила и идеи. В най-отчайващите ситуации се появяват нови сили и те решават най-трудните въпроси. Знакът е много гъвкав, емоционален и в същото време затворен, общителен и сдържан.

НАЙ-СЕКСИ ЗОДИИТЕ В ЗОДИАКА

На кого стихията дава сила

1. Въздух и Водолей

Водолеят има железен характер, въпреки цялата лекота и мечтателност. Те не могат да бъдат спрени, когато се движат към желаната цел. Не се страхуват от промени и сблъсъци в живота си. Водолеите са оптимистични интелектуалци и комуникационни гурута, те знаят как да намерят необикновени решения и лесно се измъкват от безизходни ситуации.

2. Огън и Стрелец

Стрелците са отлични специалисти в различни сфери на живота и бизнеса, решителни и последователни в действията си. Въпреки че знакът е много емоционален, трудно е да раздразните представителите му. Невероятни оптимисти и притежават енергия, с която са в състояние да заразят другите.

3. Земята и Девата

Това е надежден и солиден зодиак. Девите са трудолюбиви, могат да пестят и знаят стойността на парите, поради което винаги са финансово стабилни. Те не са твърде издръжливи, но осъзнават липсата и умело се адаптират. Сред Девите има много анализатори и истински професионалисти.

4. Вода и Риба

Рибите са много упорити и заради това си качество успяват. Те не се страхуват от трудностите, а търпението им позволява да изчакат желаните резултати. Знакът е много енергичен и знае как да намери правилната мотивация. Сред Рибите има много талантливи хора: актьори, художници, музиканти и писатели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама