Топ 5 на най-секси зодиите в зодиака


Топ 5 на най-секси зодиите в зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия има своя собствена енергия, която оказва пряко влияние върху неговата сексуалност. Сексуалността се отразява не само във външния, но и в походката, гласа и способността да се изразява правилно. Астролозите са направили рейтинг на петте най-секси знака на зодиака.

5. Лъв

Лъвът притежава привлекателна енергия и човек, роден под този знак, винаги е в центъра на вниманието. Той е грациозен, очарователен и знае отлично как да привлече вниманието на противоположния пол. Най-важното е, че Лъвът познава своите недостатъци и умело ги крие. Тези умения го превръщат в един от най-секси знаците в зодиака.

4. Козирог

Има естествено красив външен вид, така че представителят на този знак просто трябва да се грижи за себе си и да се облича добре, а Козирозите го обичат! Около тях винаги има много почитатели, които искат да се сдобият с неговото благоразположение, но това е много трудно да се случи. Козирозите са моногамни и малко хора биват допуснати близо до тях.

5 ФЛИРТ ТЕКНИКИ, С КОИТО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ВСЕКИ МЪЖ

3. Овен

Овенът има изгаряща сексуалност, околните буквално полудяват по него. Представителите на този знак запазват красивия си външен вид в продължение на много години и изглеждат по-млади от възрастта си. Тяхната сексуалност им помага в живота и им отваря всички врати.

2. Рак

При Рака основното нещо не е външността, а харизмата и дори артистичността. Тази зодия използва сексуалността като оръжие, за да спечели човек. Също така е важно Раците винаги да бъдат в центъра на вниманието и да имат фенове, така че те често умишлено карат партньора си да ревнува.

1. Скорпион

Скорпионът се нарежда на първо място в списъка на най-секси знаците. Според някои наблюдения именно Скорпионите имат сексуална енергия. Те са безупречни, красиви и обичат себе си. За Скорпиона е важно да му се възхищават, той се грижи за себе си и няма да си позволи да не е във форма.

Ако вие също се радвате на особен интерес от другия пол, вероятно сте представител на един от зодиакалните знаци, класирани по-горе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама