Денят на раждането ви разкрива какъв човек сте


Денят на раждането ви разкрива какъв човек сте
Снимка: iStock/Guliver

Знаете е ли, че денят, в който сте родени, разкрива какъв човек сте? Според календара на древните вавилонци всеки ден от седмицата съответства на дадена планета.

Понеделник

Понеделник се управлява от Луната. Хората, родени в този ден, имат красиво лице. Те са чувствителни и изпълнени с доброта. Енергиите в понеделник могат да създадат известно объркване, настроение и непостоянство, а също така могат да стимулират вашите емоции, интуиция и състрадание.

Вторник

Вторник се управлява от Марс. Родените на този ден са изпълнени с положителна енергия. Енергията от вторник може да породи известно вълнение, желание за действие и директен и ясен подход към нещата. Тя стимулира вътрешните желания и страсти. Можете да изберете вторник, за да свършите нещо важно или за започване на нови проекти и начинания, изискващи отдаденост, увереност и смелост.

Сряда

Меркурий управлява третия ден от седмицата. Животът на хората, родени на този ден, е изпълнен със скръб. Те се тревожат за всичко или мислят прекалено много.

КАКВА ЖЕНА СИ СПОРЕД МЕСЕЦА, В КОЙТО СИ РОДЕНА

Четвъртък

Четвъртък се управлява от Юпитер. Родените на този ден постигат много. Те пътуват често и през целия си живот научават нещо ново. Юпитер олицетворява нашите ценности и принципи. Хората, родени под неговия знак, са оптимисти и приятелски настроени.

Петък

Венера управлява последния работен ден от седмицата. Хората, които са родени тогава, са изключително любящи. Те се стремят към баланс, комфорт, мир и хармония. Родените в петък следят отблизо всичко и знаят как да балансират ситуацията.

КАКВА СИ СПОРЕД ФОРМАТА НА УСТНИТЕ СИ

Събота

Събота е ден, управляван от Сатурн. Родените на този ден работят усилено. Те са изключително сериозни и отговорни личности. Хората, родени в събота, търсят ред и стабилност. Те постигат всичко това благодарение на желязната си дисциплина.

Неделя

Неделя се управлява от Слънцето. Тези, които са родени в неделя, са справедливи, мъдри и мили хора. Те са изключително силни и често поемат ръководството (или хората се обръщат към тях за съвет или насока). Тези личности се отличават с мощна аура. Енергията на неделя предразполага към осъзнаване на важното и значимото в живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама