Каква си според формата на устните си


Каква си според формата на устните си
Снимка: iStock/Guliver

Учените и психолозите смятат устните за една от най-важните черти, на която трябва да обръщаме внимание, когато искаме да определим характера на някого. Вижте какво издават вашите за личността ви.

Големи и пухкави устни

Хората, които имат такава форма на устните, просто са създадени да се грижат за някого. Вие имате вроден и силен майчински инстинкт и желание да защитавате другите. Когато се сблъскате със стресова ситуация, първо мислите за другите хора и след това за себе си. Вие сте създадена да бъдете родител и ще се справяте прекрасно с отглеждането и възпитанието на дете.

 

 

Горната устна е по-голяма от долна

Хората, които имат такива устни, си падат по драмата. Те са емоционални, харизматични, обичат живота и приковават вниманието към себе си. Имат високо мнение за себе си и умението да привличат другите. Просто им харесва да бъдат център на вниманието, като най-забавната шега често идва от тях.

 

Долната устна е по-голяма от горната

Бъдете честни - просто не сте родени да работите в офис. Как може да стоите по цял ден на бюро, когато има толкова интересни неща, които може да правите вместо това? Хората с такива устни наистина знаят какво означава забавно. Не може да живеете без да се срещате с нови хора, да опознавате нови места и постоянно да събирате нови впечатления. Вие сте любопитни, социални и отворени за всичко интересно. 

 

Обикновени устни

Хората с обикновено изглеждащи устни са често балансирани, здраво стъпили на земята и подхождат рационално при решаването на задачи. Тяхната силна черта е умението им да изслушват другите. Леко приемат критиката и уважават мнението на другите. Да ги ядосате е много трудно. Но въпреки че изглеждат като трезвомислещи, обичат да се смеят и шегуват, а чашата е винаги наполовина пълна за тях.

 

Тънки устни

Хората с такива устни по правило често са самотни. На тях просто им харесва по този начин. Те също така разчитат основно на себе си и могат да се справят с почти всеки проблем. Ако имате тънки устни, най-вероятно нямате нужда от компания, за да отидете на кино или дори на почивка. Но макар че обичате самотата, се чувствате перфектно, когато сте вкъщи с група хора. Лесно може да намерите общ език и цените другите заради действията им.

 

Малки пухкави устни

Хора с такива устни са често кокетни и палави. Техният основен приоритет в живота са техните собствени чувства и желанието им да се чувстват комфортно. Ако не се грижат сами за себе си, кой друг би го сторил. Преди да ги опознаете, често изглеждат като егоистични, но всъщност не са. Те са състрадателни, предани приятели и са готови винаги да се притекат на помощ. Никога не поставят интересите си над тези на останалите, но никога не биха сторили нещо, което да им навреди на тях самите.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама