Седмичен хороскоп за 20-26 юли


Седмичен хороскоп за 20-26 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще трябва да промените някои неща в поведението си. Няма да ви е лесно, но ако искате по-добри неща за себе си - ще трябва да се постараете. Не се чудете, ако резултатите от първите ви опити бъдат зашеметяващи! Представете си какво ще е в бъдеще! В края на седмицата организирайте приятно прекарване със семейството. Има да наваксвате много романтични и интимни моменти. 

Телец

През тази седмица планирайте натоварването и следете здравето си. Напрежението не е желателно, а в работата се старайте да действате в рамките на инструкциите.  В края на седмицата някой приятел може да изиграе значителна роля в събитията от вашия живот и колкото повече интереси и планове за бъдещето имате, толкова по-голямо значение може да има изненадата, която ви очаква.

Близнаци

През тази седмица най-добре да се въздържате от крайни решения и стъпки. Това се отнася и за отношенията – обърнете внимание на хората, които след дълго отсъствие отново се появяват в живота ви. Във вторник е необходимо бързо да се ориентирате, ако наистина искате да промените живота си към по-добро. През почивните дни откровеността на околните може да е от полза и да проясни перспективите.

ЛЮБОВЕН СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ЗА 20-24 ЮЛИ

Рак

През новата седмица може да решите финансов въпрос във ваша полза, но най-добре да се въздържате от големи парични операции. В четвъртък удоволствие ще ви доставят срещи с приятели, а новините може да означават, че на дневен ред се задава още едно важно дело. В края на седмицата може да усетите повече напрежение и потребност да изхвърлите това, което ви се е натрупало. През почивните дни бъдете внимателни - близките дни изискват мъдрост в отношенията, които искате да запазите.

Лъв

През тази седмица ще изпитвате известни трудности в отношенията с околните, може да се появи взаимна придирчивост и неспособност да балансирате противоречията. В средата на седмицата същите тенденции добре ще работят при необходимост да отстраните проблем или пукнатина. Но текущите ви дела ще се придвижват успешно. В четвъртък не се поддавайте на тревога, не предприемайте нищо, което прави позицията ви уязвима. Отложете за друг период вземането на важни решения.

Дева

През тази седмица не се отпускайте дори за минута. Всеки ден може да ви поднесе изненада и това може както да подобри позициите ви, така и да ви усложни живота. Важно е веднага да вземете ситуацията под свой контрол и да решите как да действате в близко време.  Петък може да ви се стори по-спокоен, но ще бъде трудно да мръднете някоя ситуация от място. Изпълнявайте текущата си работа и се радвайте на общуването с близки по дух хора.

Везни

През тази седмица в случай, че се налага да убеждавате някого в нещо избирайте сериозни аргументи. Няма да стане нито с бурни емоции, нито с оказване на натиск. Правете всичко точно, възпитано и по правилата. Ако успехът не дойде веднага, то не е изключено да получите резултат след няколко дни. В храненето са полезни ограничения, но не гладуване. Наблегнете на физическите упражнения - ще ви се отразят добре.

Скорпион

През тази седмица се оттеглете в сянка и нека животът сам ви поставя задачи. Такива със сигурност ще има - така че бъдете готови за подвизи и не се отпускайте. Преговори и общуване може да се затегнат – гответе се опонентите ви да проявяват упоритост и несговорчивост. Сега е много важно да си подсигурите достатъчно физическо натоварване.

Стрелец

Седмицата е благоприятна за работа с информация и пътувания. С напредване на дните ефективността леко спада и ще изисква доста повече усилия за осъществяване на набелязаното. Ако в сряда се готвите да се заемете с нещо, освен текущите си отговорности, отчитайте възможните рискове и повече се интересувайте от подробностите. Пазете здравето си, не се товарете допълнително.

18 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА СТРЕЛЦИТЕ

Козирог

Новата седмица ще бъде ефективна и полезна, ако се заемете с решаването на лични въпроси. Използвайте момента за анализ на ситуацията и оценете как са се стекли събитията и какво трябва да предприемете в близките дни. При желание можете да изпълните с повече съдържание актуалните въпроси в работата ви. Ако решите да се обърнете към някого за помощ, гледайте това наистина да е човек, който разбира от нещата.

Водолей

През тази седмица си заслужава да направите крачка назад и малко да почакате, докато другите проявят своите намерения. Близките дни може да са малко сложни и най-добре да си постелете добре и да не бързате. Така ще можете да извлечете полза от случващото се. Зад поривите на въодушевление не пропускайте знаците на интуицията. Не бързайте, оставете другите да се изкажат, наблюдавайте случващото се.

Риби

През тази седмица продължете с убеждението, че заслужавате най-доброто и не правете никакви компромиси със желанията си. Намирате се във важен период, който ще е съдбовен за изграждането ви като личност. В средата на седмицата ви очаква добра новина, но не почивайте на лаври. Ще трябва да положите сериозни усилия, за да постигнете това, към което се стремите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама