Седмичен хороскоп за 21-27 декември


Седмичен хороскоп за 21-27 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица използвайте шанса си да завършите всички дела и проекти. Струва си да работите усилено, за да направите положителни промени в кариерата си, дори ако на пръв поглед изглеждат незначителни. В личния си живот се опитайте да запазите спокойствие и търпение, дори ако нещата не вървят по начина, който бихте искали. Не забравяйте за натрупаните домакински задължения и проблеми, опитайте се да се справите с тях. Създайте празнична атмосфера в дома си.

Телец

През тази седмица съдбата ще ви подкрепи в срещите с нови хора и добрите отношения с колегите. Не позволявайте да бъдете експлоатирани, но не крийте способностите си, покажете ги в пълна степен. В сряда вярвайте по-малко в обещанията на другите. Струва си да положите усилия да завършите натрупаните дела и да коригирате грешките си. В личния си живот не попадайте в капана на илюзиите - това може да ви струва скъпо.

КАКВА ЛЮБОВ ЗАСЛУЖАВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Близнаци

Това е седмица, в която да не се залавяте със сериозни и грандиозни проекти. Пуснете се по течението. А най-добре ще бъде да се отпуснете в компанията на любимия ви човек. Това е време, в което да си помагате взаимно в решаването на проблеми, които ви притесняват дълго време. Очакват ви истински чудеса. В работата всичко ще върви добре. Може да очаквате бонус. В петък неочакваните гости ще донесат главоболия, но ще ви доставят много удоволствие. Посрещнете празниците с търпение и любов!

Рак

Тази седмица ще трябва да обърнете повече внимание на хората около вас. Ако искате да изпитате тръпката на предстоящите дни, ще трябва да изчакате. Бъдете щедри и неотразими и ще бъдете оценени. Вторник е подходящ ден за планове за близкото бъдеще. Съобразете се с мнението на близките си относно декорирането на дома за празниците.

Лъв

През тази седмица не се опитвайте да въвеждате промени в настоящата ситуация. Предстои ви да научите полезен урок. В сряда ще можете да реализирате плановете си, ако насочите недоволството си към бизнес дейност. Важното е да не се предавате след първия неуспех - това е нещо нормално и означава, че постепенно се движите в правилната посока. През почивните дни се опитайте да се отпуснете изцяло и да не взимате присърце различията, които имате с любимите си хора.

Дева

Новата седмица обещава да бъде доста активна и интензивна. Ако се възползвате от обстоятелствата, ще можете да постигнете много. В сряда и четвъртък ще са ви необходими качества като дипломатичност и способност за преговори. Като цяло работната среда обещава да бъде спокойна. Направете план как да прекарате празниците и не се колебайте да кажете какви подаръци очаквате.

Везни

Очаква ви успешна седмица в делово отношение, въпреки трудностите и препятствията, които ще срещнете по пътя си. Това е време, в което да си направите изводите от минали грешки и да продължите напред към желаната цел. Важно е да запазите достойнството и спокойствието си дори в стресови ситуации. През празниците покажете цялата си любов към семейството си.

Скорпион

През тази седмица оставете всичките си страхове и съмнения зад себе си. Насочете силите и мислите си към бъдещето. Очаква ви ново начало. Точно сега можете да промените живота си и да намерите своето щастие. Просто си позволете повече, слушайте желанията си, не ги потискайте, а ги осъзнайте и приемете. Позволете си да повярвате и няма да останете разочаровани. Седмицата ще донесе мир и радост във вашия дом и сърцето ви.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СИ ПАДАТ ПО ЧУЖДИ МЪЖЕ

Стрелец

След като успяхте да преодолеете трудностите и в предпразничната седмица, сега можете да си починете и да се насладите на постиженията си. Важното е да не се претоварите от дейности, свързани с организирането на празничните дни. Разпределете кой какво подготвя и купува. Вие се погрижете за доброто настроение и красивия вид на дома си.

Козирог

Новата седмица ще ви подготвя за срещи с хора, които са важни за вас в професионален план. Не всички от тях ще ви зарадват, но се опитайте да се държите възпитано във всяка ситуация. Сряда и петък ще са интензивни и противоречиви дни. Опитайте се да не разказвате много за себе си. Рискувате да разкриете своя важна тайна. Погрижете се затова да не пропуснете някого при избора на подаръци за празниците.

Водолей

През тази седмица ще трябва да намерите баланса между желанията ви и тези на другите. Опитайте се да намерите златната среда. Ще се наложи да направите някои компромиси. В сряда не допускайте натиск върху себе си. Събитията от седмицата ще ви позволят да преоцените много от вашите позиции в личните дела. Сега е важно да не се доверявате на импулсивни желания и да не харчите твърде много за подаръци.

Риби

Седмицата ще бъде изпъстрена с най-разнообразни събития. Бъдете сигурни, че успехът ви очаква там, където вие вярвате в себе си. Захванали сте се с много задачи, затова бъдете по-малко претенциозни към себе си. Каквото успеете да свършите - това е. Не забравяйте, че най-важното е любовта на любимите ви хора. Нека да има усмивки и прегръдки в празничните дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама