Седмичен хороскоп за 5-11 март


Седмичен хороскоп за 5-11 март
Снимка: iStock/Guliver

Тази седмица е приготвила големи изненади за някои зодии, докато други ще имат любовни проблеми. Ето какво ви чака...

Овен

През тази седмица ще ви е необходима повече сигурност в самите ас. Това ще е важно, за да знаете дали и как да продължите занапред. Ако чувствате и най-малкото съмнение относно ползата от действията и най-добре престанете да хабите сили. В противен случай рискувате на наливате вода от пусто в празно. В сряда ще имате отговор на въпросите си. Четвъртък ще ви подскаже, че има сфери, в които може да вложите внимание и ресурси и това да ви кара да се чувствате добре. Почивните дни посветете на дейност, която до този момент е била непозната за вас.

Телец

Посветете седмицата на дейности, които са непривични и непознати за вас. Понеделник конфликт с колеги може да ви накара да се замислите за смяна на работата. Ако се чувствате прекалено натоварени, може действително това е най-доброто решение, но първо се убедете, че сте използвали всички начини да подобрите ситуацията. Все пак се въздържайте от крайни действия до четвъртък. Тогава ще имате повече яснота по въпросите, които ви притесняват. В петък смело планирайте по-свободни занимания, от които вероятно няма да може да се откъснете през почивните дни.

Близнаци

Тази седмица помислете за финансовото си състояние. Имате намерение за покупки, които съвсем спокойно може да отложите и дори да анулирате. Очаква ви събитие, което може да промени изцяло намеренията ви и планираните инвестиции да се окажат ненужни. В здравословно отношение трябва да сте по-настоятелни към самите себе си. Промяната на начина на хранене е настоятелна. Липсва ви движение и обичайки себе си е добре да си го осигурите, без да си измисляте различни оправдания.

Рак

Седмицата ще ви даде много заряд. Това, което сте мечтали да се случи е надминало очакванията ви и се сякаш имате криле. Използвайте случая да демонстрирате самочувствие и увереност и да се устроите така, както бихте искали. Не се страхувайте, че вдъхновението може да ви напусне скоро. Важно е да разберете колко заряд ви дават прекрасните отношения с партньора ви. Не допускайте сянката на съмнението, особено ако не ви се налага да полагате усилие да сте естествени в компанията на партньора ви. Всичко най-добро тепърва предстои, така че смело си поставяйте цели занапред.

Лъв

Тази седмица може да очертаете намеренията си за един по-различен подход в работата ви. Информирайте колегите си и започнете първите опити по нововъведенията. Макар и не веднага, ще бъдете приятно изненадани, как промените се случват сравнително бързо и което е по-важно – доста качествено. В дома ви няма какво да ви безпокои. Най-после ще имате възможност да осъществите ваше пътуване, което отлагате отдавна. Най-добре не взимайте прекалено скъпи неща със себе си.

Дева

Тази седмица може да ви донесе прекалено много емоции. Пред вас има много върхове за преодоляване и това ви плаши. Мислете единствено за това да имате достатъчно сили. Всичко е преодолимо ако имате ясен план и не се подавате на паниката. Само тя може да ви загуби времето. В личен план ви очакват приятни емоции, особено средата на периода. Празнува или не половинката ви ще очаква своя подарък или жест за 8 март, така че се подгответе подобаващо.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама