Седмичен хороскоп за 5-11 октомври


Седмичен хороскоп за 5-11 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще имате шанса да се радвате на баланс между личното и професионалното в живота си. Обстоятелствата ще се подредят така, че нито едното, нито другото ще ви уморява, а ще ви носи само радост и наслада. Във вторник може да видите възможност за професионално развитие. Проучете добре нещата, преди да действате. В личен план сряда и четвъртък са добри дни за романтични приключения. Периодът е подходящ за отправяне на предложения за сключване на брак и вземането на решения за попълнение в семейството.

Телец

Седмицата ще ви зарадва с неочаквани приходи. Във вторник ще бъдете обхванати от желание да извършите непланирана дейност. Вдъхновението ви ще изненада дори вас самите. Вярвайте в себе си и ще постигнете завидни резултати. Освен това ще покажете на критиците си на какво сте способни. В четвъртък и петък е добре да намалите служебното темпо и да обърнете повече внимание на личните си дела. През почивните дни планирайте пътуване, което да ви зареди с нови емоции.

Близнаци

През тази седмица ще се опитате да избягате от статуквото. Не се бунтувайте прекалено, ако нямате визия и решение за действие. В противен случай рискувате да остане без нищо и с накърнен авторитет. В сряда потърсете съвет от ваш приятел. От него може да дойде предложение за нова работа. Дайте си сметка какво точно не ви устройства в сегашното положение, за да сте наясно какво точно търсите и как да го намерите. В същото време ще ви се струва, че не получавате подкрепа от близките си. Истината е, че чувствителността ви сега ще е прекалено изострена, а хората около вас не могат да четат мислите ви. Не си представяйте измислени врагове. Опитайте медитация или друг начин за успокоение.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ СГОДЯТ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Рак

Тази седмица ще преживеете много победи. Някои от тях ще имат дългосрочни благоприятни последици за професионалното ви развитие. В личен план може да се окаже, че положението е много розово, отколкото сте очаквали. Не предявявайте прекалени претенции към половинката си и всичко ще бъде наред. Отнесете се към него с такова разбиране с каквото вие бихте искали да се отнасят към вас. В петък ще се струпат прекалено много задачи и ще трябва да прецените коя от тях да прехвърлите за друго време. През почивните дни не пропускайте възможността да се докоснете до красотата на природата.

Лъв

През тази седмица се опитайте да не пришпорвате събитията. Приемете нещата такива, каквито са. Нито украсявайте хубавите неща, нито очерняйте онези, които не ви харесват достатъчно. Това период, в който на изпит ще бъде подложена способността ви за обективност. В сряда и четвъртък ви предстоят важни преговори. С малко повече усилие те ще бъдат много успешни за вас. Важно е да не бързате с нещата и да ги приемате такива, каквито са, опитвайки се да не украсявате прекалено картината както с розови, така и с черни тонове. Основното нещо е да не се суетете и спокойно да решавате всички проблеми. В момента имате всички шансове за успех. Време е да помислите за попълване на семейството. През втората половина на седмицата е възможно да намерите истинска любов и голямо лично щастие. Петък ще ви зарадва със солидна печалба. Отпуснете се в провинцията през уикенда сред природата.

Дева

През тази седмица може да имате проблеми с вниманието и дисциплината. Почти всички дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и да довеждате докрай планираното. Във вторник най-добре да се заемете с нещо, което не изисква прекалено сериозен подход и което можете да оставите в случай на нужда. Сряда е добър ден за активни преговори и провеждане на срещи. В четвъртък и петък не бъдете прекалено взискателни към околните. Рискувате да спечелите неприятели. През почивните дни си поставете за цел да научите нещо ново.

Везни

През тази седмица най-важното е да бъдете внимателни към чувствата на околните. Постарайте се никого да не закачате, да не обидите, изключете критиката. Задавайте повече въпроси. Достигайте до същината, но така, че другите да чувстват вашия интерес и доброжелателно отношение. Ако ви е трудно, по-добре се уединете и се заемете с работа самостоятелно. Ако сте се преуморили, отделете си време за релаксиращи процедури, разходки, занимания, които предизвикват позитивни емоции. Почивката ще ви помогне да подредите мислите си, да уточните приоритетите и да обновите интереса си към работата. Действайте без излишни емоции и откровеност.

Скорпион

Грижите и интересите на през тази седмица ще ви накарат да се намирате на няколко места наведнъж. Още през първия работен ден няма да ви оставят на спокойствие, ще се окажете необходими на много хора. Ако във вторник ви предстои да помогнете на някого, не разчитайте на благодарност – сега в голяма степен всички са заети с лични въпроси. Обкръжението ви може да демонстрира креативен подход и това е добър момент да намерите нови общи теми и цели. Петък е благоприятен за работа с информация, кореспонденция, свободно време – за общуване по интереси, пътувания, срещи. Отделете внимание и на здравето си. Прекарайте почивните дни на чист въздух и сред зеленина.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАТ

Стрелец

През тази седмица най-добре е да не планирате мероприятия, от които чакате конкретни резултати. Не се ограничавайте в общуването, контактите са перспективни, само не губете време за празни приказки. През целия период е добре да се събирате с хора, да се съветвате и обсъждате различни теми. Това може да ви донесе непосредствена практическа полза. Старайте се да задържите усещането за ред там, където са съсредоточени основните ви интереси. Добър разговор или книга вечерта ще ви помогне да се разсеете и да се разтоварите през почивните дни.

Козирог

През тази седмица се постарайте да действате активно, ако искате да постигнете нещо реално, и включете околните, ако ви е нужна помощ. Сряда е благоприятен ден за разговори, преговори, където е необходимо да се изработи общ план за действия. В петък променете това, което е престанало да ви устройва – графикът на работа, детайлите от интериора или в офиса, стилът на отношенията с партньори. Много неща, които ви се случват, ще се направляват от скрити сили и чак след време ще можете да ги разберете. Почивните дни прекарайте в спокойна обстановка и не правете компромиси относно хората, с които да прекарате тези часове.

Водолей

През тази седмица ще направите първите крачки към голяма промяна в живота си. Бъдете горди със себе си, но и не сваляйте летвата. За да има добри резултати, ще трябва да поддържате постоянно ниво на дисциплина. Важното е да организирате времето си ефективно, за да може да почивате и да се забавлявате, освен да работите. В четвъртък ще получите отговор на важен въпрос. В петък събитие ще повдигне самочувствието ви. В събота и неделя не се насилвайте за нищо. Вслушайте се само във вашите собствени желания.

Риби

Тази седмица започва нов период за вас и близките ви. От вас сега ще се изисква максимална дисциплина и ред в делата ви, за да може да се справите с всичко, което ви предстои. Понеделник ще е най-натовареният ви ден. Бъдете готови за наситен ден. Не очаквайте всичко да бъде перфектно. Така сами ще си създадете трудности. В сряда ще може да си починете от натоварването и напрежението. Отделете време да гледате хубав филм или да почетете романтична книга. Четвъртък и петък няма да са особено забавни дни, но рутинните дейности ще вървят добре. В събота и неделя не оставайте в града, а излезте с приятели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама