Седмичен любовен хороскоп за 10-14 октомври 2022


Седмичен любовен хороскоп за 10-14 октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Телец

Пригответе се за голяма доза внимание. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече комплименти от половинката си и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Близнаци

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Рак

Предстоят интересни дни за обвързаните представители на зодията. Настроението ви няма да е особено празнично, но ще имате възможността да обсъдите наболелите проблеми с любимия човек и да прекарате повече време заедно.

Лъв

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Дева

Седмица на промени се задава за родените под знака на зодия Дева. Може би плановете за празничната нощ пропадат в последния момент, но едно е сигурно – различни събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви.

Скорпион

Някои от представителите на зодията, които изживяват офис романтика, трябва да знаят, че тя може да се превърне в бедствие. Ето защо е добре вие да направлявате тези флитове и да слагате стена, когато започне да става напрегнато, а не забавно.

Стрелец

Тайната на вашето любовно щастие се крие в социалните ви контакти. Ако успеете да покажете на половинката колко положително ви действат събиранията и глъчката, ще намерите „златната среда”.

Козирог

Любимият човек се нуждае от подкрепа и побутване в правилната посока, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват детински и неоснователни.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се радват на внимание от срещуположния пол. Това може да подразни половинката, но на вас ще ви даде самочувствие и смелост.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама