Седмичен любовен хороскоп за 12-16 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 12-16 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Някои от представителите на зодията, които изживяват офис романтика, трябва да знаят, че тя може да се превърне в бедствие. Ето защо е добре вие да направлявате тези флитове и да слагате стена, когато започне да става напрегнато, а не забавно. 

ТОВА СА НАЙ-ТВЪРДОГЛАВИТЕ ЗОДИИ

Телец

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви. 

Близнаци

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

5 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ

Рак

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Лъв

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Дева

Седмица на промени се задава за родените под знака на зодия Дева. Може би плановете за празничната нощ пропадат в последния момент, но едно е сигурно – различни събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Пригответе се за голяма доза внимание. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече комплименти от половинката си и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Предстоят интересни дни за обвързаните представители на зодията. Настроението ви няма да е особено празнично, но ще имате възможността да обсъдите наболелите проблеми с любимия човек и да прекарате повече време заедно.

Стрелец

Тайната на вашето любовно щастие се крие в социалните ви контакти. Ако успеете да покажете на половинката колко положително ви действат събиранията и глъчката, ще намерите „златната среда”.

МЕСЕЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ 2020

Козирог

Любимият човек се нуждае от подкрепа и побутване в правилната посока, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват детински и неоснователни.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се радват на внимание от срещуположния пол. Това може да подразни половинката, но на вас ще ви даде самочувствие и смелост.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама