Седмичен любовен хороскоп за 14-18 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 14-18 ноември
Снимка: iStock

Овен

Истински късметлии в любовта през новата седмица ще са Овните! Ще се чувстват спокойни да споделят всичко с половинката – от служебните главоболия до най-смелите мечти.

Телец

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си някакви фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Близнаци

Ще се чувствате сигурни, защитени и подкрепени във всяко отношение, а нима има нещо по-хубаво от това? Всъщност, на този етап Близнаците се радват на стабилност във всички аспекти, но най-вече в любовта.

Рак

Рачешката емоционалност ще бъде овладяна през новата седмица. Не е изключено половинката ви да се е чувствала някак задушена от цялото това притеснение, но и желание за заедност, но вече всичко е под контрол.

Лъв

Лъвовете ще се чувстват малко притиснати във финансово отношение и това ще се отрази на романтиката. Изглежда сте му "отпуснали края" и това ще рефлектира върху връзката ви.

Дева

Девите имат нужда от валидация – дали на външния вид, домакинските им умения или характера. Новата седмица ще изкара у тях нуждата от „потупване по рамото“, така че е по-добре партньорът да се съобрази с това.

Везни

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Скорпион

Скорпионите ще се окажат в центъра на събитията не един или два пъти. Това ще ги накара да сият и да потракват със скорпионските си щипки още по-силно. Обожанието на партньора пък ще се отрази много благоприятно върху връзката.

Стрелец

Стрелците ще бъдат фокусирани върху семейните дела. Може би се чувствате вдъхновени да направите някакви интериорни промени, но идеите ви не съвпадат с тези на половинката. Приемете, че сега не е точният момент и оставете тези дейности за пролетта.

Козирог

Комуникацията определено няма да ви е особена силна, затова ако сте мислили да обсъдите сексуалните си приключения – по-добре отложете. В случай, че имате наум нещо конкретно, по-добре го покажете чрез действие и по-малко приказки.

Водолей

Ще се чувствате по-освободени да споделяте идеите си. Партньорът ще ви подкрепя, а искрите между вас ще бъдат много повече.

Риби

Подобно на Раците, Рибите ще трябва да "стъпят на земята" и да гледат по-реално на нещата. Мислете трезво, не отлагайте важните разговори. В противен случай може да възникнат големи конфликти.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама