Седмичен любовен хороскоп за 16-20 март


Седмичен любовен хороскоп за 16-20 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

За съжаление, тази мартенска седмица няма да започне с позитивно настроение. Каквато и да е причината за това, не се дистанцирайте емоционално от половинката си.

Телец

Думите понякога имат по-голяма сила и от действията, време е да разберете това. Внимавайте как се изразявате, особено ако връзката ви не се намира на много сигурно място в момента.

Близнаци

Финансови драми, базирани на различно мнение между вас, ще бележат почивните дни. Никой от двама ви няма да е готов на компромиси, така че по-добре оставете нещата както са.

Рак

Пред вас има куп отговорности, както семейни, така и работни. Уви, това означава, че желанието ви за любовни забавления клони към нула. Ще се справите със задълженията си, но ще трябва и да се реванширате на половинката.

Лъв

Възможно е да сте на прага на труден период в любовта. Семейните задължения и работата ще са главните виновници за липсата на романтика. Все пак, постарайте се да мислите за бъдещето, планирайки лятна ваканция.

Дева

Финансови тревоги биха могли да попречат на романтиката и щастието ви. Не е изключено да се сблъскате с някои житейски разочарования, чиито решения трябва да бъдат взети и от двама ви.

Везни

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест от неизказани думи.

Скорпион

Парични проблеми заплашват щастието и на Скорпионите. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пикник сред природата, събиране с приятели и настолни игри и т.н.

Стрелец

През тази седмица ще допуснете грешка – умът ви ще е „заклещен” в минали събития. Невъзможността за концентрация тук и сега е се отрази негативно на връзката ви.

Козирог

Ще имате желание да направите връзката с половинката си по-сигурна и спокойна, но това е свързано с много компромиси и от двете страни.

Водолей

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Не споделяйте твърде много, а по-скоро се опитайте да анализирате вътрешния си свят.

Риби

Обвързаните Риби ще открият у себе си желание за любовни страсти с любимия човек. Чувствате се разкрепостени и отворени за предизвикателства, което е наистина ново за вас, така че се възползвайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама