Седмичен любовен хороскоп за 2-6 септември


Седмичен любовен хороскоп за 2-6 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще се вълнувате най-вече от духовното израстване. Има реален шанс да стартирате нови начинания заедно с половинката, което ще ви сближи.

Телец

Ще намерите спокойствие и уют във връзката си. Може би най-накрая сте разрешили стар проблем или спор и сега се чувствате много по-ценени от половинката си.

Близнаци

В любовния живот на Близнаците също ще има хармония. Всичко помежду ви ще се случва с лекота. С половинката взаимно ще усещате емоциите си, ще се интересувате от желанията и гледните си точки, ще търсите мнението на другия.

Рак

Тези от вас, които са самотни в любовта, след петък ги очакват добри романтични перспективи. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност. Веднага ще усетите магнетизма, а чувството ще е взаимно.

С ТЕЗИ 4 КАЧЕСТВА ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ВСЕКИ МЪЖ!

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде наистина взривоопасна и наситена с много скрити послания и страст. Имате нужда от време насаме, за да се отдадете на тези емоции.

Дева

Последните дни може да не са били перфектни на любовния фронт, но новата седмица ще ви се реваншира. Ще изясните много неща и ще постигнете разбирателство.

Везни

Важно е да се възползвате на максимум от способността си да преговаряте и да внасяте разум и спокойствие в напрегнатите ситуации. Споровете през тази седмица няма да са продуктивни, така че впрегнете сили да ги предотвратите.

Скорпион

Самочувствието ви ще се повиши, но определено ще бъде с покритие - ще бъдете още по-забележителни от обикновено. Независимо дали сте обвързани или не, очаквайте голямо внимание към вас от представителите на противоположния пол.

Стрелец

Ако искате да има раздвижване в любовния ви живот, ще трябва да раздвижите своя социален такъв. Възползвайте се максимално от поканите за кино, питиета и срещи.

Козирог

В края на седмицата ви очаква повече романтика. Бъдете смели и оставете съмненията настрана. Разкрийте чувствата си и бъдете откровени.

Водолей

Ако вие и вашият партньор напоследък сте преминали през поредица от спорове, свързани с финанси, очаквайте приятно развитие на нещата. Ще ви бъде по-лесно да разрешите проблемите, защото ще сте единни.

Риби

Имате смели планове и амбиции – може би покупка на имот, ремонт или екзотична почивка. Каквото и да е, звездите вещаят успехи. Романтика също няма да ви липсва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама