Седмичен любовен хороскоп за 20-24 януари


Седмичен любовен хороскоп за 20-24 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица трябва да бъдете по-широко скроени, по-отворени за любовта, партньора и всичко, което той може да ви предложи. Приемете, че любовните отношения могат да имат други форми и проявления, за които не подозирате.

Телец

Телците ще бъдат доста разколебани и объркани във връзката си. Макар всичко да изглежда под контрол, в сексуално отношение Телците ще имат хиляди фантазии, а в действителност либидото им е с отрицателна температура. Може би е време да разпуснете!

Близнаци

Близнаците ще изпитат разочарование в любовен план. Не очаквайте най-лошото, защото със сигурност няма да бъде свързано с предателство, но не е изключено да разберете, че половинката не вярва във вашите цели и мечти и най-вече в осъществяването им.

СЪЖАЛЯВАМ, НО БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ

Рак

Тази седмица ще ви научи колко полезно за връзката, а и за емоционалното ви здраве, е да сте здраво стъпили на земята. Може би очаквате нещо, което е на практика невъзможно, но това съвсем не ви пречи да сте разочаровани.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се чувстват удовлетворени, щастливи и спокойни в отношенията си. За разлика от тях, необвързаните започват да се чувстват все по-самотни.

Дева

Определено няма да можете да се похвалите с особено плодотворна седмица в романтично отношение. Възможно е да възникне напрежение между вас и половинката заради служебни задължения и въпреки че няма нищо общо с партньора ви, то по някакъв начин ще се усети помежду ви.

Везни

Истински късметлии в любовта през новата седмица ще са Везните! Ще се чувстват спокойни да споделят всичко с половинката – от служебните главоболия до най-смелите мечти.

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват малко притиснати във финансово отношение и това ще се отрази на романтиката. Изглежда сте му "отпуснали края" и това ще рефлектира върху връзката ви.

Стрелец

Стрелците ще бъдат фокусирани върху семейните дела. Може би се чувствате вдъхновени да направите някакви интериорни промени, но идеите ви не съвпадат с тези на половинката. Приемете, че сега не е точният момент и оставете тези дейности за пролетта.

Козирог

Ще се чувствате сигурни, защитени и подкрепени във всяко отношение, а нима има нещо по-хубаво от това? Всъщност, на този етап Козирозите се радват на стабилност във всички аспекти, но най-вече в любовта.

Водолей

Ще се чувствате по-освободени да споделяте идеите си. Партньорът ще ви подкрепя, а искрите между вас ще бъдат много повече.

Риби

Подобно на Раците, Рибите ще трябва да "стъпят на земята" и да гледат по-реално на нещата. Мислете трезво, не отлагайте важните разговори. В противен случай може да възникнат големи конфликти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама