Седмичен любовен хороскоп за 20-24 май


Седмичен любовен хороскоп за 20-24 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако имате усещането, че нещо между вас и половинката не върви, не изпадайте в паника. Запазете спокойствие и внимавайте с тона на комуникация, за да не направите положението наистина сериозно.

Телец

Хубавото на седмицата ще бъде, че ще сте уверени в себе си, в желанията и стремежите си. Ще бъдете по-мотивирани и връзката ви има шанс да премине на следващо ниво, да се задълбочи.

Близнаци

Близнаците трябва да внимават с приказките, защото колкото и да обичат да говорят, не всеки слушател им мисли доброто. По-добре не споделяйте твърде интимни подробности от любовния си живот.

Рак

Обвързаните представители на зодията ще се радват на добра комуникация и успешно партньорство във всеки аспект от връзката. Разговорите ви ще бъдат интересни, приятни, цяла седмица ще се чувствате сякаш летите в розов балон.

Лъв

При Лъвовете ще има раздвоение между разум и чувства. Отваря ви се възможност да сбъднете голяма мечта, но това ще ви коства много финансово. Говорете с партньора и обсъдете възможностите, не взимайте решения сами.

Дева

Дълбок и откровен разговор с половинката може да се окаже решаващ за развитието на взаимоотношенията ви оттук нататък. Действайте смело.

Везни

Обвързаните Везни ще полагат усилия да подобрят романтиката във връзката, защото в последно време битовизмите са движещата сила. Важното е, че и двете страни ще имат мотивация ви за промяна в положителна посока.

Скорпион

Скорпиони, с половинката си отново ще започнете да се оценявате един друг и най-вече усилията, които полагате за вашето партньорство. Споделете желанията и очакванията си.

Стрелец

Не е изключено да се чувствате неудовлетворени от връзката ви. Не забравяйте, че няма как всичко да върви по мед и масло, ако не полагате еднакви усилия.

Козирог

Около четвъртък очаквайте да се подобри любовния климат между вас. Не правете прибързани заключения преди това и не слагайте начало на скандали и разправии.

Водолей

Финансови въпроси ще вълнуват обвързаните Водолеи. Сякаш всички лоши финансови решения, които сте взимали досега, ще излязат на повърхността. Потърсете морална подкрепа от партньора, той ще ви разбере.

Риби

Чувствителността ви ще се повиши, но няма да липсват и ситуации на спор. Всички проблеми могат да се разрешат, ако останете хладнокръвни, не изпадате в нервни кризи и водите добра комуникация.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама