Седмичен любовен хороскоп за 20-24 септември


Седмичен любовен хороскоп за 20-24 септември
Снимка: iStock

Овен

Звездите ви предлагат чудесни възможности за романтика, стига да развихрите въображението си. Седмицата ви може да бъде невероятна, ако оставите негативните емоции и съмнения зад гърба си.

Телец

Може би малко мнителност никога не е излишна, но не прекалявайте. Любовта не бива да е сляпа, но със сигурност няма нужда и от лупа, за да следи за всеки дребен проблем.

ЗОДИИТЕ С НАЙ-СИЛНО ЧУВСТВО НА ОТГОВОРНОСТ

Близнаци

Някои от представителите на зодията трябва да са наясно, че една любов лесно може да се превърне в истинско бедствие, ако не се правят компромиси. Не очаквайте твърде много от половинката, време е и вие да положите старание за любовта си.

Рак

Любовното ви настроение определено никакво го няма. Предпочитате да си затворите очите за нeщата, които ви дразнят и да не влизате в отявлени конфликти. Доста мъдро решение.

Лъв

Може би е време за нови есенни цели! Не е лошо да промените мирогледа си и да "влезете в обувките" на половинката си. Само така ще си обясните някои действия, които ви дразнят.

Дева

Изглежда още от самото си начало, новата седмица дава категорична заявка, понасяйки ви на любовната вълна. Либидото ви е с космични величини, така че страстта ще е във вашия дом тази седмица.

любов

Везни

Чувствате се заредени и изпълнени с енергия. Бленувате за ново начало, но не знаете точно какво. Може би помислете за дребни интериорни промени, докато решите накъде да концентрирате енергията си.

Скорпион

Чувствате се така, сякаш сте открили Единствения. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, поне докато не сте напълно сигурни в "откритието" си.

Стрелец

Краят на летния сезон изглежда е изтощителен за вас. Имате нужда от повече спокойствие и хармония, а компанията на половинката е повече от желателна.

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще се радват на щедростта и вниманието на партньора си. Възможно е да получите изненадващ подарък, който да ви изуми със стойността си.

Водолей

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Риби

Не е изключено половинката ви да се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват неоснователни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама