Седмичен любовен хороскоп за 23-27 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 23-27 ноември
Снимка: istock/ Guliver

Овен

През новата седмица ви очакват доста вълнуващи възможности. Ще се чувствате изпълнени с енергия, обич и надежда, така че е дошъл момент да покажете и част от нежната си страна на половинката, а не само изискващата и командваща. 

Телец

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но поне особено честен и справедлив начин. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин да постигнете това, което искате или да накарате половинката да го свърши. 

ТОВА СА НАЙ-НЕБЛАГОДАРНИТЕ ЗОДИИ

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Не е изключено да започнете да се замисляте за по-сериозни стъпки като свиване на семейно гнездо, покупка на имот или нов член на семейството.

Рак

Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи и важни решения, като общо съжителство, например.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

По някакъв начин любовният ви живот ще се свърже с работата - може би ще идете в командировка с половинката, а може и просто тя да окаже важна подкрепа. Покажете вашата благодарност по някакъв мил начин. 

Скорпион

Готови ли сте да планирате вашата мечтана почивка в чужбина за другата година? Тази седмица отделете време с половинката и направете планове. В най-лошия случай просто помечтайте и обсъдете палновете си за "по-мирно" време. 

Стрелец

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Козирог

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, стартирате дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СКЪСАТ С МИНАЛОТО

Водолей

Офис романтика може да е на хоризонта. Обърнете внимание на всички сигнали, които получавате от ваш колега, особено след вторник. Възможно е да разберете, че той от доста време има интерес към вас.

Риби

Любовният ви живот е на път да стане по-интересен. Ще имате много възможности да се срещнете с нова любов. Единственото, което може да направите е да се възползвате от космическата подкрепа в този момент. Отворете сърцето си за възможностите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама