Седмичен любовен хороскоп за 25-29 декември 2023


Седмичен любовен хороскоп за 25-29 декември 2023
Снимка: iStock

Коледа е вече тук, а с нея идват всички хубави неща - задружност, любов, загриженост! Ето какво ще остави Дядо Коледа под елхата в любовен план за различните зодии

Овен

Любовното ви настроение определено никакво го няма. Предпочитате да си затворите очите за нeщата, които ви дразнят и да не влизате в отявлени конфликти. Доста мъдро решение.

Телец

Някои от представителите на зодията трябва да са наясно, че една любов лесно може да се превърне в истинско бедствие, ако не се правят компромиси. Не очаквайте твърде много от половинката, време е и вие да положите старание за любовта си.

Вижте още: Тези 3 зодии късат кармични връзки до края на декември 2023

Близнаци

Звездите ви предлагат чудесни възможности за романтика, стига да развихрите въображението си. Седмицата ви може да бъде невероятна, ако оставите негативните емоции и съмнения зад гърба си.

Рак

Комуникацията определено няма да ви е особена силна, затова ако сте мислили да обсъдите сексуалните си приключения – по-добре отложете. В случай, че имате наум нещо конкретно, по-добре го покажете чрез действие и по-малко приказки.

Лъв

В празничния сезон Лъвовете не пестят средства, но сега могат да изпитат финансови затруднения, които неминуемо ще окажат влияние. Поддържайте добра комуникация и проблемите ще отшумят.

Вижте още: Тези 3 зодии късат кармични връзки до края на декември 2023

Дева

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение.Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Везни

Везните определено ще имат поводи за радости през новата седмица. Всичко за тях върви "по мед и масло" както в работен, така и в любовен план.

Скорпион

Ще се чувствате "преродени" – необичаен прилив на енергия и желание за живот ще ви залее. Може би имате усещането, че най-сетне се събуждате, грабвате живота и всичките му възможности.

Стрелец

Може би имате нужда от съвет или подкрепа. Не се притеснявайте да я поискате, но не забравяйте, че и половинката ви може да минава през труден етап, проявете загриженост.

Вижте още: Тези 3 зодии късат кармични връзки до края на декември 2023

Козирог

Затворете нереалистичните очаквания от половинката си в дъното на гардероба, защото само ви вредят. Ако имате проблеми, подходете към тях с нужната зрялост.

Водолей

Няма да е изненада за никого, ако кажем, че да разполагате с различни материални удобства и скъпи придобивки и да ги споделяте с близък човек е приоритет за вас. Новата седмица ви предлага възможности за подобряване на финансовото ви състояние, които не са за изпускане.

Риби

Няма да имате никакви колебания, що се отнася до подкрепа на любимия човек – независимо дали във финансово, или емоционално отношение. Няма да съжалявате за това, защото вътрешно знаете, че има нещо специално във връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама