Седмичен любовен хороскоп за 26 февруари - 1 март 2024


Седмичен любовен хороскоп за 26 февруари - 1 март 2024
Снимка: iStock

Последната седмица на февруари ще донесе първите пролетни трепети за някои от зодиите. Ето какво да очаквате на любовния фронт през 26 февруари - 1 март. 

Овен

Готови ли сте да планирате лятното си приключение? Не е лоша идея да отделите време, за да направите планове с половинката си.

Телец

Не се стремете да получите своето чрез манипулация на партньора. Грозните черти от характера ви със сигурност няма да помогнат да вземете надмощие в ситуацията.

Близнаци

Вътрешни съмнения са в състояние да застрашат хармонията във връзката ви. Опитайте се да контролирате емоциите си, докато овладеете мислите си. Не говорете твърде много, защото напрежението ще ескалира лесно.

Вижте още: Най-голямата мечта на всяка зодия за пролет 2024

Рак

Половинката ви ще се опитва да ви контролира и да налага мнението си. Подходете с разбиране и комуникация, защото това поведение е породено от несигурност, а не от желание за власт.

Лъв

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, стартирате дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения.

Дева

През тази седмица е важно да не обещавате на половинката си неща, които не бихте могли да изпълните. Последствията няма да са приятни – напрежение и бариера във взаимоотношенията.

Везни

Любимият човек ще ви подкрепи и е възможно да се издигнете в кариерата. По някакъв начин любовният ви живот ще се свърже с работата. Покажете вашата благодарност към половинката за подкрепата, която ви оказва.

Скорпион

Ще успеете да дадете свобода на вашите сексуални фантазии. А най-хубавото е, че цялата тази интимност ще върви ръка за ръка с духовна връзка.

Стрелец

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Вижте още: 4 поверия за високосната година, които хората спазват и днес

Козирог

Седмицата ви предлага възможност да си дадете сметка от какво се нуждаете в любовта. Може би не можете да намерите баланса между желанията си и това, което партньорът ви дава.

Водолей

Офис романтика може да е на хоризонта. Обърнете внимание на всички сигнали, които получавате от ваш колега, особено след вторник. Възможно е да разберете, че той от доста време има интерес към вас.

Риби

Любовният ви живот е на път да стане по-интересен. Ще имате много възможности да се срещнете с нова любов. Единственото, което може да направите е да се възползвате от космическата подкрепа в този момент. Отворете сърцето си за възможностите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама