Седмичен любовен хороскоп за 28 август -1 септември 2023


Седмичен любовен хороскоп за 28 август -1 септември 2023
Снимка: iStock

Последната седмица на август носи както топли и паметни любовни моменти за някои зодии, така и мъничко тъга по отминаващото лято. 

Овен

Ще се случат неща, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт и ще ви накарат да се почувствате объркани и разочаровани. Не бързайте да се тревожите, защото промените не винаги означават нещо лошо.

Телец

Комуникацията с половинката ще върви гладко, ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

Вижте още: Любовен урок за всяка зодия за есен 2023

Близнаци

Любовните драми ще останат зад гърба ви през идните няколко дни. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите.

Рак

Раците са заседнали в емоционален капан, от който нямат представа как да се измъкнат и определено имат нужда от чужда помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или подкрепа от вашите близки.

Лъв

Подарете си време – това е най-доброто, което можете да направите през тази седмица. Останете насаме с мислите си и си дайте сметка какво точно очаквате от живота си на този етап.

Дева

През новата седмица ще се чувствате уверени в собствените си способности, ще се радвате на завидно самочувствие, а това несъмнено ще повлияе позитивно на връзката ви.

Везни

Така важният баланс за Везните ще е налице. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Постарайте се да бъдете опора, без да "натискате" твърде много, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Вижте още: Тези зодии ще получат блага вест до края на август 2023

Стрелец

Страхотна и емоционална седмица очаква родените под знака на зодия Стрелец. Ще проведете разговор, който ще се окаже катализатор и ще ви накара да предприемете нещо ново заедно. Може би пътуване, занимание или нещо ново в спалнята.

Козирог

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускате в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Водолей

Имате чудесна перспектива за подобряване на отношенията с партньора. Седмицата ще бъде динамична и изпълнена с повече потенциал за романтика, затова е важно да "изиграете картите си" добре.

Риби

Обвързаните Риби ще се отдадат изцяло на своята половинка. Нещо, което от много време не могат да реализират. Вашият малък свят ви очаква и ще ви дари с много приятни моменти.

Вижте още: 2 зодии ще се справят с голям проблем до края на август 2023

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама