Любовен уикенд хороскоп за 26-27 август 2023


Любовен уикенд хороскоп за 26-27 август 2023
Снимка: iStock

Няма съмнение, че светът се върти около любовта! Няколко зодии обаче знаят как да накарат най-силното чувство да се върти около тях. 

Овен

Овните са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Телец

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Вижте още: Тези зодии ще получат блага вест до края на август 2023

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците, но място за притеснения няма. От вас зависи да измислите нетрадиционни начини и приключения, чрез които бихте могли да се преоткриете един друг, а с това да направите и връзката си по-интересна.

Рак

Комуникацията ви няма да върви особено гладко, затова по-добре ходете "върху яйчени черупки" два дни. По възможност избягвайте въпроси, които биха създали конфликти между вас, защото напрежението през уикенда ще е повече от хармонията.

Лъв

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Дева

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

Везни

Бъдете смели и споделете това, което ви вълнува. Може да не сте на едно мнение, но бъдете упорити. Любимият човек ще оцени положително желанието ви да споделяте.

Скорпион

Комуникацията между вас и половинката ще върви хармонично. В резултат разговорите ще бъдат по-спокойни и приятни и перфектно ще съчетавате логика и емоция.

Вижте още: 2 зодии ще се справят с голям проблем до края на август 2023

Стрелец

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви, но това няма да застраши отношенията ви. Ще бъдете заети, затова помолете партньора за съдействие и подкрепа.

Козирог

Ако имате любим човек до себе си, отделете му повече от вашето така ценно време. Връзката ви има нужда от освежаване, а той със сигурност има нужда от повече споделеност.

Водолей

Без значение дали сте обвързани, или не, животът ви ще бъде изпълнен с https://www.iwoman.bg/tags/3732. Ще бъдете ангажирани с доста домакински задължения, но това ще ви донесе душевен баланс. 

Риби

Ще почувствате силно желание да се насладите на удобствата и уюта в дома. Не забравяйте и за малките романтични жестове към партньора.

Вижте още: Топ кулинари: Тези зодии готвят така, че да си оближете пръстите

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама