Седмичен любовен хороскоп за 3-7 август


Седмичен любовен хороскоп за 3-7 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат по-дълбоки и ще съдържат скрити послания. Макар понякога да се чувствате сякаш трябва да разгадаете гатанка, ще постигнете яснота в много отношения.

Телец

Ще имате крещяща нужда от раздвижване на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.

Близнаци

Ще се чувствате объркани през новата седмица. Не знаете какво да предприемете, за да угодите на половинката. Сякаш всичките ви усилия остават незабелязани. Не взимайте крайни решения, а изчакайте периодът да премине.

Рак

Тези от вас, които са самотни в любовта, след петък ги очакват добри романтични перспективи. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност. Веднага ще усетите магнетизма, а чувството ще е взаимно.

С ТЕЗИ 4 КАЧЕСТВА ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ВСЕКИ МЪЖ!

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде наистина взривоопасна и наситена с много скрити послания и страст. Имате нужда от време насаме, за да се отдадете на тези емоции.

Дева

Последните дни може да не са били перфектни на любовния фронт, но новата седмица ще ви се реваншира. Ще изясните много неща и ще постигнете разбирателство.

Везни

Опитвате се наистина упорито да преминете през застоя на връзката ви и да вземете важно решение. Готови сте да загърбите миналото и да се фокусирате върху връзката си. Определено се движите в правилна посока, но не забравяйте, че освен да разговаряте, трябва и да действате.

Скорпион

Чудесна седмица за Скорпионите! Ще се чувствате необичайно одухотворени, свободни и в добро настроение. С любимия човек ще се наслаждавате на любовта, която няма да спира да ви вдъхновява.

Стрелец

Възможно е да се почувствате объркани по отношение на любовта. Може би стара любов напомня за себе си, но няма да сте отдадени на 100% на връзката си в момента.

Козирог

Време е да докажете, че можете да работите в екип точно толкова добре, колкото и да бъдете шеф. Хубавото е, че лесно ще взимате решения с половинката.

Водолей

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Време е да слезете на земята и да започнете да живеете в настоящето.

Риби

Някои Риби може би ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Натрапчивите мисли ви преследват, но не взимайте прибързани решения под влияние на емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама