Седмичен любовен хороскоп за 30 октомври - 3 ноември 2023


Седмичен любовен хороскоп за 30 октомври - 3 ноември 2023
Снимка: iStock

Любов по ноти или напрежение? Етто какво очаква 12-те зодии в любовен план през новата седмица!

Овен

Тази седмица трябва да дадете повече, без да мислите дали ще получите същото количество. Не забравяйте, че щедростта лекуват душата.

Телец

Тази седмица ще съумеете да се справите успешно с финансов проблем. Не бързайте да разпределяте капитала си. Мислете добре как и къде да го вложите.

Вижте още: Тези 3 зодии ще ударят джакпота през ноември 2023

Близнаци

Тази седмица не оставяйте сами. Един приятел или повече ще са ви жизнено необходими. Дори да не ви се иска да се срещнете с тях - направете го.

Рак

Тази седмица ще ви е трудно да си намерите място. Просто излезте навън и вървете без посока. Това ще е вашето лекарство.

Лъв

Тази седмица не настоявайте прекалено. Това, което не иска да се получи, може би има защо. Приемете нещата като знак от съдбата.

Дева

Тази седмица ще може да си починете по начина, по който най-много ви допада. Не правете никакви компромиси с почивката си. Заслужавате я повече от всичко.

Вижте още: Тези зодии да стиснат зъбите до края на годината, новата им носи огромно щастие

Везни

Тази седмица чрез смирение ще може да избегнете сериозни конфликти. Това съвсем не означава, че ще бъдете губещи. Напротив ще постъпите умно.

Скорпион

Тази седмица трябва да боравите внимателно с думите. Рискувате да заблудите някого или да дадете обещание, което няма да може да изпълните.

Вижте още: Тези зодии ще излязат от токсична връзка до края на октомври 2023

Стрелец

Тази седмица не се притеснявайте да бъдете искрени. Вашето откровение ще бъде оценено, особено ако намерите правилните и дипломатичните думи.

Козирог

Тази седмица ще може да се убедите в своята правота. Не натрапвайте победете си на останалите. Така много бързо може да я загубите.

Водолей

Тази седмица не прекалявайте с хвалбите. Рискувате да предизвикате нечия завист, а това може да ви донесе непредвидени неприятности.

Риби

Тази седмица може да получите съвет. Бъдете внимателни - дори най-добронамерените от тях не винаги са подходящи за различните хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама