Седмичен любовен хороскоп за 5-9 април


Седмичен любовен хороскоп за 5-9 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Имате нужда от романтика с любимия човек, за да избягате от хаоса във вашия живот. Периодът е подходящ за планиране на някакво далечно лятно пътуване или поне обсъждане на такъв вариант с половинката.

Телец

Имате фантазии, които се страхувате да споделите със своя партньор. Бъдете търпеливи и не изпитвайте неудобство да разговаряте за вашите желания.

Близнаци

През тази седмица може да възникнат конфликтни ситуации между вас и партньора ви и това да промени коренно пейзажа във вашата връзка.

ГОЛЕМИЯТ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АПРИЛ

Рак

Любовният живот на Раците ще се превърне в истинска въртележка от чувства и емоции. Много приятни изненади чакат представителите на знака през новата седмица.

Лъв

Новата седмица ще даде тласък на вашите магнетизъм и увереност и ще ви помогне по-лесно да върнете химията във връзката си.

Дева

Ще се радвате на романтика и хармония с любимия човек - нещо, което ви е липсвало през последните няколко седмици. Не позволявайте на малките проблеми да развалят този току-що намерен баланс.

Везни

Не бързайте в действията и не насилвайте нещата. Изчакайте края на седмицата, когато и двамата ще бъдете по-готови да се отдадете на любовта. Планирайте романтична изненада.

Скорпион

Скриването на вашите притеснения от любимия човек може да доведе до по-големи проблеми, затова не отлагайте обсъждането им. Краят на седмицата обещава комуникацията да бъде успешна.

СЪВЕТ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА АПРИЛ

Стрелец

Ако имате половинка до себе си, седмицата ще ви изправи пред разрешаването на интимен въпрос. Възможно е да откриете, че имате различни сексуални нужди.

Козирог

За Козирозите предстои седмица на доста интензивни обрати. Ту сте ядосани, ту щастливи, ту на ръба на депресията. В сряда ще откриете, че вашите желания засилват емоционалната връзка с любимия човек.

Водолей

Някои от вас могат да почувстват нужда да премълчат финансовото си състояние пред партньора. Не забравяйте, че една връзка се гради на доверие и честност.

Риби

Ако се намирате във връзка, след сряда ще се чувствате допълнително мотивирани да се съсредоточите върху нея. Възможно е да има някакъв проблем, чието разрешаване отлагате от дълго време. Сега е моментът да го преодолеете заедно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама