Седмичен любовен хороскоп за 6-10 декември


Седмичен любовен хороскоп за 6-10 декември
Снимка: iStock

Овен

Тази седмица ви очакват хубави промени и нови емоции. Не е изключено да стягате куфарите за прекрасна дестинация.

Телец

Опитайте се да се поставяте по-често на мястото на партньора, за да вниквате по-лесно в нещата, които ви казва.

ЕТО ТОВА СА НАЙ-БОГАТИТЕ ЗОДИИ

Близнаци

Ще имате склонност да реагирате прибързано и да изпадате в емоционални крайности. Не драматизирайте излишно дребните битови проблеми.

Рак

Звездите са благосклонни и ще се радвате на все любими неща – вкусна храна и страхотен секс. И това, ако не е добра седмица?

Лъв

Тази седмица ще трябва да се концентрирате предимно върху работата. Що се отнася до връзката ви, най-добре не влизайте в конфликти, защото няма да излезете като победител от тях.

Дева

Трябва да промените нагласата си в по-положителна насока, иначе рискувате да изпаднете в доста меланхолично състояние, граничещо с депресия.

Везни

Звездите ще бъдат благосклонни към вас, оставяйки ви на спокойствие, що се отнася до любовните отношения.

Скорпион

Чувствате, че имате нужда от голяма промяна в живота си – нова работа, сватба, дете или ново жилище. Обсъдете с партньора всичко, което се върти в главата ви.

УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ЗА ДЕКЕМВРИ 2021

Стрелец

Доверете се на интуицията си и ще постигнете напредък на любовния фронт. Предстоят ви сериозни разговори, в които ще се налага да обясните какво точно очаквате от човека до себе си.

Козирог

Целите ви за тази седмица са доста високи и най-вероятно ще имате нужда от малко чужда помощ за изпълнението им. Доверете се на близките си, няма да съжалявате.

Водолей

Вие сте майстори в комуникацията със срещуположния пол. Това умение ще ви е от особена полза тази седмица – и в работата, и в любовта.

Риби

Имате семейни проблеми, които не ви дават мира. С каквото и да се захванете, непрекъснато ще мислите за тях, така че по-добре се концентрирайте и помислете какво бихте променили в ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама