Седмичен любовен хороскоп за 6-10 март 2023


Седмичен любовен хороскоп за 6-10 март 2023
Снимка: iStock

Овен

Социалният живот на Овните през тази седмица ще бъде изключително динамичен. Що се отнася до любовните ви отношения, те ще бъдат застрашени от вътрешните борби, които водите.

Вижте още: За тази зодия март ще бъде златен месец

Телец

Седмицата ще започне с обсъждането на важни и не толкова приятни въпроси с партньора. Бъдете внимателни и спокойни, защото разговорът може да се превърне в ураган от емоции и обидни думи.

Близнаци

Имате нужда от внимание, да се почувствате специални. Намекнете на половинката си и не очаквайте той да е толкова прозорлив като вас.

Рак

Влюбените Раци и през тези дни ще се чувстват на седмото небе. Не пропускайте да организирате кратко пътуване или някаква друга романтична изненада.

Лъв

Ще успеете да дадете свобода на вашите сексуални фантазии. А най-хубавото е, че цялата тази интимност ще върви ръка за ръка с духовна връзка.

Дева

Не се опитвайте да манипулирате партньора, за да получите това, което искате. Грозните черти от характера ви със сигурност няма да помогнат да вземете надмощие в ситуацията.

Везни

Седмицата ви предлага възможност да си дадете сметка от какво се нуждаете в любовта. Може би не можете да намерите баланса между желанията си и това, което партньорът ви дава.

Вижте още: Най-щастливият ден от 2023 за всяка зодия

Скорпион

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Не споделяйте твърде много, а по-скоро се опитайте да анализирате вътрешния си свят.

Стрелец

Комуникацията няма да върви гладко през седмицата, затова ако искате да обсъждате нещо важно, по-добре изчакайте уикенда. Опитайте се да показвате чувствата си чрез действия и по-малко приказки.

Козирог

Социалният ви живот през тази любовна седмица ще е доста напрегнат и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Водолей

Ако очаквате любимият човек да чете мислите и желанията ви, грешите. Вместо това опитайте да вербализирате потребностите си, както и това, което ви дразни.

Риби

"Пеперудите в стомаха" ще са факт, но дали ще са провокирани от вашия човек? Може би усещате тръпка към колега или приятел и ще трябва да помислите сериозно над някои въпроси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама