Седмичен любовен хороскоп за 8 - 14 януари


Седмичен любовен хороскоп за 8 - 14 януари
Снимка: iStock/Guliver

Вълнува ви какво ще се случи в любовния ви живот тази седмица? Ето какво вещаят звездите в романтичен план за всяка от зодиите в хороскопа:

Овен

Наслаждавате се на хармонични отношения с любимия. Вече ще започнете да мислите за сериозно бъдеще заедно. Може би за общ дом или защо не за дете.

Телец

Периодът е подходящ за необвързаните от зодията. Пред вас се отварят страхотни възможности за нови връзки и интересни запознанства. За обвързаните – романтичните и еротичните ви отношения са в лек застой.

Близнаци

Скуката в любовта ще приключи още тази седмица. Можете да дишате спокойно и да се огледате за подходящите партньори, с които спокойно да се развихрите в леглото.

Рак

Това ще бъде седмицата на секса! Без романтични отклонения или всякакви вричания и тем подобни. Очаква ви еротика и разврат.

Лъв

Вие и вашият любим имате нужда да прекарате повече време само двамата. Помислете за пътуване на романтично място – ще се отрази добре на отношенията ви.

Дева

Наслаждавате се на прекрасни отношения с любимия човек. Ако все още сте необвързани – не бързайте да се впускате във връзки, които ще ви натоварват.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама