Секс хороскоп: Как се държат зодиакалните знаци в леглото


Секс хороскоп: Как се държат зодиакалните знаци в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Често четем хороскопи, за да научим повече за себе си и същността на хората около нас. Една от популярните тенденции в астрологията днес е сексуалният хороскоп.

Овен - Страстен знак

Те са неудържими и активни в леглото. Овните винаги са първите, които поемат инициативата в секса и се оказват водещи в любовните игри. Партньорите Овен винаги трябва да са готови за правене на любов.

Телец - неуморен любовник

Сексът за тях не е средство за получаване на удоволствие, а най-вероятно начин да се измъкнат от проблемите и ежедневните грижи. Телецът обича да прави любов на места, които са удобни и уютни.

Близнаци - не обичат любовни игри

Те са по-склонни да се забавляват, отколкото да доставят удоволствие. По правило Близнаците са много взискателни към сексуалния си партньор, така че ще търсят някой, който да ги направи щастливи в леглото.

Рак - пасивни в леглото

Но ако попаднат в умелите ръце на опитен любовник, те бързо научават всичко. Те имат страхотна интуиция, която им позволява да доставят удоволствие на партньора си без особени затруднения. Страстният секс не е за тях. Раците обичат нежността и бавния процес.

Лъв - съблазнителни и сръчни любовници

Те знаят как да угодят и са много горди от това. Те често сменят партньорите си, тъй като бързо им омръзва един и същ човек в леглото. Друга разлика между Лъвовете в леглото и другите признаци е сексът без любовна игра.

Дева - с богато сексуално въображение

Въпреки външната практичност, студенина и педантичност, представителите на това съзвездие правят всичко, за да угодят на партньора си. Девите са лесни за управление в леглото. Те могат да бъдат както лидери, така и последователи.

Везни - обичат красотата и естетиката в секса

За тях средата, външният вид на партньора и облеклото му са много важни. Те се вълнуват колкото от самия процес, толкова и от това, което виждат и чувстват: красотата на тялото на партньора си, миризмите, вкусовете и т.н

Скорпион - най-страстните любовници 

Сексуалният партньор за тях винаги е загадка, която те със сигурност се ангажират да разрешат. Те са неуморни любовници, които се опитват да угодят както на себе си, така и на партньора си.

Стрелец - знаят много за удоволствието

Секс Стрелците са диваци, които харесват процеса повече от крайния резултат. Хората от този знак обичат експерименти и разговори по време на секс. Всичко това прави Стрелеца много страстни, оригинални и сръчни любовници.

Козирог - не са особено талантливи в секса

За хората от този знак любовта и сексът са неразделни неща, така че много рядко изневеряват или си лягат с някого без силни чувства.

Водолей - възприемат секса малко по-различно

Правенето на любов за тях е друг начин да опознаят човешкото тяло, неговите тайни и възможности. Любопитството е най-честата причина за спонтанен секс.

Риби - нежни, чувствителни и мистериозни натури

Те са много внимателни към партньора си. За тях основното е да се харесат на него, а не на себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама