Секс хороскоп за Септември 2018


Секс хороскоп за Септември 2018
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво ви очаква в спалнята този месец според астрологията.

Овен

Венера, планетата на любовта и парите, ще окаже влиянието си около 10-ти септември. Тогава очаквайте прилив на секс енергия и бъдете готови да извадите бельото си за специални случаи. Месецът обещава да бъде наситен с много интимни моменти.

Телец

Телците могат да очакват раздвижване на сексуалния фронт след средата на месеца. Но преживяванията няма да бъдат самостоятелни, а подкрепени от романтични вечери на свещи, дълбоки разговори и дълги увертюри. Така че се постарайте повече, защото романтиката и страстта ще вървят ръка за ръка.

Близнаци

Когато Сатурн, планетата на отговорността, се придвижи на 6-ти, ще започнете да се чудите доста за любовния си живот. Не е изключено да стигнете до някои изводи, като например, че дарявате в спалнята повече, отколкото получавате. Може би е време за сериозен разговор.

Рак

Еротичната ви енергия е толкова силна, че през този месец сексуалният ви живот зарежда дори креативността ви. Важно е обаче да осъзнаете как работи тази ваша енергия. Ако действате прекалено необуздано, може да се превърнете в жертва на всяка ситуация.

Лъв

Ще ви е трудно да скриете драмата във връзката си, така че не опитвайте. Идете при терапевт, в секс шоп или където решите, за да заздравите отношенията си. Важно е да се задържите вкъщи и да положите стабилни основи на дома си – създайте си убежище, където ще може да изживеете най-съкровените си фантазии.

Дева

Сексуалността ви е центърът на живота ви през септември. Еротиката ви завладява – пишете, говорите, четете еротични романи. Ако сте способни да приемете и разкриете съкровените си фантазии, онова дълбоко свое "аз", което може да бъде мръснишко и диво, този месец ви предлага добра възможност – ще изживеете моменти на блаженство. 

Везни

Основна необходимост за вас този месец е да работите върху самочувствието си. Приемете го като билет за интимния ви живот. Обърнете повече внимание на правилата, които трябва да определите за себе си и интимния си партньор – какво е добро за вас, какво е добро за него, какво е добро и за двама ви.

Скорпион

Това ще бъде месец на неспирни купони за тези от вас, които не се притесняват от многобройни флиртове. Дори и тези, които си падат по моногамията, ще бъдат провокирани да се включат в групови активности. Сега е моментът да предизвикате себе си, да надскочите собствените си граници в интимните отношения – може би ще откриете, че ви се иска повече динамика.

Стрелец

Възползвайте се и се отдайте на приятни моменти със семейството си. А може и да пуснете щорите, да изключите телефоните и няколко дни да се разхождате из апартамента гола в компанията на половинката. Като цяло месецът няма да е особено динамичен в интимен план, по-скоро ще бъде спокоен и удовлетворяващ.

Козирог

Огромна еротична енергия ви залива и ако не се справите с емоционалните си проблеми, няма да е за добро. Предстоят ви и много добри моменти – въпросът е, че вървят в пакет и с проблемните ситуации. Септември ще бъде месец, в който ви се пада да намерите баланс – както в душата си, така и между завивките.

Водолей

Много хубави неща се случват с вас на едно вътрешно ниво, и макар не всички да са забавни, ще бъдат за добро и дълготрайни. Възползвайте се от всичко хубаво, което ви се случва, особено в любовта. Вероятно сте склонни да посветите себе си в служба на любимите си хора, но това ще ви донесе ползи.

Риби

Чувствителното ви сърце няма да издържи на вербалните конфликти, но трябва да отстоявате себе си. Тази ситуация ще разкрие ваша черта, която сякаш отдавна сте скрили от самите себе си дори – онази ваша страна, която има смелостта да си поиска онова, което иска! Особено когато става дума за секс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама