Септември - месец на романтиката за тези 3 зодии


Септември - месец на романтиката за тези 3 зодии
Снимка: iStock

Този месец носи почти повече, отколкото можем да понесем по отношение на любовта, интензивната привързаност и емоционалната връзка с хората, които обичаме и ценим. Меркурий в Юпитер ще помогнат на тези 3 зодии да усетят любовта чрез думи и действия.

Вижте още: Какъв пенсионер ще е всеки зодиакален знак

Лъв

След като отпразнувахте рождения си ден миналия месец, този септември ще се почувствате оптимистични и готови за страхотен есенен сезон. Септември винаги е бил добър месец за вашата зодия. Ще имате някого в ​​живота си, който ще прави всичко, от което имате нужда.

Дева

Имате прекрасен човек в живота си, който мисли за всичко и въпреки че този човек далеч не е съвършен, той е „ваш“ и ще го обичате много.

С наближаването на сезона на Везните ще се чувствате по-комфортно с идеята да приемете неща, които ще успокоят дивото ви сърце. Ще започнете да мислите какво искате да правите през останалата част от годината и знанието, че имате някой, който ви е верен и лоялен, ще улесни плановете ви.

Вижте още: На тези зодии мисията им е да променят света

Риби

Септември е месецът, в който можете да възстановите любовния си живот и това включва и настоящата ви връзка. Нито ще намерите нов партньор, нито ще опитате. Ще знаете, че човекът, с когото сте в момента, е човек, на когото имате доверие и това доверие трае дълго време. Това ви дава сили и увереност да започнете да планирате как ще прекарате есента заедно.

Може би сте прекарали цялото лято на работа и искате романтично бягство само за двама ви. Хем го заслужавате, хем ще можете да си го позволите, защото септември ще е печеливш месец за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама