Слънчево затъмнение на 14 октомври 2023, ето какво ще ни донесе


Слънчево затъмнение на 14 октомври 2023, ето какво ще ни донесе
Снимка: iStock

Слънчевото затъмнение на 14 октомври 2023 във Везни подхранва нашите взаимоотношения и начина, по който избираме да бъдем в тях. То също така работи върху чувството ни за вътрешна сила и самочувствие, напомняйки ни, че всеки от нас вече има всичко необходимо, за да води възможно най-добрия живот.

Вижте още: Край на самотата: Тези зодии срещат сродната си душа до края на месеца

Тъй като Везната е кардинален знак на зодиака, е много вероятно да се впуснете в това пътуване с повече сила, по-добри лидерски умения и може би дори с някои новооткрити таланти.

Първото затъмнение, което преживяхме в цикъла Овен-Везни, беше през април 2023 г. Спомнете си събитията от живота си през този период. Не че едни и същи теми ще се повтарят, но може би това, което преживяте през този период, е готово за надграждане или ще преживеем нова глава от него. Може би, когато погледнете назад, ще видите по-добре пътя, по който вървите.

Слънчево затъмнение

За да получите повече насоки за това слънчево затъмнение, трябва да разгледате планетарната активност, която ще се случва около него. Везните са тези, които регулират даването и получаването в живота. Ако сте дали/получили твърде много или твърде малко, балансът може да бъде нулиран. Може да откриете, че всички ситуации, които се случват при това затъмнение, ще ви върнат на място, където чувствате по-голяма хармония.

Трябва да намерите начин да си сътрудничите с други хора. Всъщност един от най-мощните уроци, които Везните ни дават, е да намерим вътрешен баланс и след това да го приложим в отношенията си с другите.

Везни също така управляват нашите взаимоотношения, така че това може да е тема, която се появява по време на затъмнението. Определена връзка може да започне в живота ви или може да се окажете в ситуация, в която трябва да оцените отношенията си с този човек.

По пътя към балансирането...

Ще се окажете в ситуация, в която ще трябва да бъдете верни на това, което сте, и да не поемате енергията на други хора. Ще забележите кои теми са важни за вас в отношенията и може би ще се окажете в така наречената борба за надмощие с някого.

Енергиите на това затъмнение също ще ви насочат към изцеление, което може да помогне за подобряване на вашите взаимоотношения, начина, по който се отнасяте към другите и начина, по който избирате да изразите вашата истина.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 октомври 2023

Това затъмнение е силно, защото ще подчертае това, от което се нуждаете. Първоначално може да се почувствате изгубени, но ще се окажете по пътя на по-голям мир и себеоткриване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама